Lise 1'de 84.46'dan 0.54 puanla takdir alamamak

EmperorsChampion

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2014
Mesajlar
590
Makaleler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu cuma E-Okul kapanıyor. Notlar verildi, ortalamamı yükseltip 85'den takdir almak istiyorum. Hocalardan not istesem verirler mi ya da 3.performans notu yerine ödev istesem verirler mi? Siz olsanız ne yapardınız? Babam takdir alırsam hediye alacağını söyledi. 84.99 gelsin almam diyor. Çok kötü bir durumdayım. :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ders saatinin fazla olduğu bir dersin öğretmeninden ve sözlü notunun (Şu anki adı neyse) yazılı ortalamanı değiştirmediği öğretmenden rica et.
 
Matematik ve ingilizce haftada 6 saat. Matematikden ödev aldım zaten geçen hafta, ingilizce ortalamam ise 92 hesapladım 100 verse bile 93,33 oluyor ve alamıyorum. Başka önerileriniz var mı ? (n)
 
E-Okul kapanmıyor. Öğretmenler isterse yönetici yani müdürün hesabıyla not girebilir veya değiştirebilir. Matematik veya İngilizce öğretmeninden not iste verirlerse alırsın.
 
Öğretmenlerin ile tek tek konuş illaki birisi insafa gelip puanı verecektir. Ders sayısı yüksek olan öğretmenlerin ile konuşman daha faydalı olacaktır.
 
Herşeyden önce ortalamanı 84 yapan şeyler sınav notlarından önce performans ve ders içi performans notlarınsa pek bişey yapamazlar. Zira sınav notların yüksekse 80-85 gibi performans notların varsa performansları yükseltirmeyi dene
 
Baban zengin yada akp li olsaydin kesin takdir almiştin. Bu durum benim başima 1996 da geldi. 44 puanla teşekkürname almis 1 puanla takdiri ozamanki sistemle kaçirmiş bir ogrenci olarak sinif gecemeyecek ogretmen ve zengin cocuklarina nasil puanlari ekstradan verdiklerini hatirliyorum. Boşver bize şerefli ikincilikler yeter :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı