Çözüldü Logitech G102'deki çift tıklama yüzünden CS2'de sıkıntı çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Catexe

Decapat
Katılım
1 Mayıs 2022
Mesajlar
426
Makaleler
1
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Logitech G102 mouse var, çift tıklama sorunuyla ünlü. CS2'de de bir şeyi incele dediğimde kapattığımda hala aynı şey duruyor çünkü çift tıklama sayesinde inceleme kısmını 2 kez açıyor. Bu kasa aç, kapsül aç gibi yerlerde de geçerli. Bu sorunun ban yedirme riski var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır, ban yedirme riski yok. Sende bu fare var mı? Ne kadar süredir kullanıyorsun?
Hayır, ban yedirme riski yok. Sende bu fare var mı? Ne kadar süredir kullanıyorsun?

2-3 senedir kullanıyorum son 1.5 yıldır var bu sorun bu aysa çok tekrarlıyor bu sorunu, Logitech desteğe cevap yazdım 1.5 ay önce ama hala cevap vermediler. (Sorgusuz değiştiriyorlar diye biliyorum)
 
Ben de 2-3 sene kullandıktan sonra değiştirdim fareyi. Sorgusuz değiştiriyorlar diye bir şey yok, fare değiştirmeni öneririm. Bütçe belirtirsen önerebiliriz.

Hocam aklımda G PRO X lightspeed 2 var ama çok pahalı ve değer mi bilmiyorum yani Logitech bir set dizmeyi istiyorum çünkü klavye olarak G815 var. (kulaklık olarak Nova 3 var ve G733 daha iyi(bence))
 
2-3 senedir kullanıyorum son 1.5 yıldır var bu sorun bu aysa çok tekrarlıyor bu sorunu, Logitech desteğe cevap yazdım 1.5 ay önce ama hala cevap vermediler. (sorgususz değiştiriyorlar diye biliyorum)

Hocam lehim işlerinden anlıyorsanız kendiniz değiştirebilirsiniz. En iyi mouse switch'leri şu an 120 lira civarında. Bu videoda anlatılmış.
 
Hocam lehim işlerinden anlıyorsanız kendiniz değiştirebilirsiniz. Mouse en iyi mouse Switch'leri şu an 120 lira civarında. Bu videoda anlatılmış.

Hocam yapması sıkıntı değil ama evde lehim aleti yok ve ayrıca kablolu mouse bir yerden sonra bıktırıyor masa plastik kabloda plasik, sürtünüyorlar.
 

Geri
Yukarı