Logitech Z-506 Ses Sistemi ve A4 TECH Bloody R8

UchihaMadara

Hectopat
Katılım
15 Şubat 2014
Mesajlar
19
Arkadaşlar başlıkta belli 1000 TL sınırım var, yeni ekipmanlar almayı düşünüyorum. Dün bir baktım bütün istediğim herşey tam 1000 TL ediyor. Sizce burada değişecek bir şey var mı?

KnQ1DN.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye yi Logitech G105 de alabilirsin hemde o kadar pahalı değil.

Mouse kablolu alman daha iyi olacaktır.
Bence bunlara bir gözat :
VATAN COMPUTER - LOGITECH - G500s GAMING MOUSE - Mouse
VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - Thermaltake Tt eSPORTS Black Element Gaming Mouse - Mouse

Mouse yi farklı yerden almak istersen Razer ve SteelSeries gibi markalara da bakabilirsin.


Haklısınız Logitech G500 mouseyi sepetime koydum R8'i çıkartıp. Fakat şimdi ki klavyem daha iyi değil mi ? G105'i önermenizdeki sebep nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
G105 alın. Kesinlikle TT almayın. En yakın arkadaşım kullanmakta ve bence sıradan bir klavyeden farkı yok. Tuşları yumuşak o kadar. Fan da gereksiz aslında. Kendisi de kullanmıyor. G105'in klavyesi ışıklı. Ayrıca mouse olarak G300 tavsiye ederim. USB bellek ve mouse pad için o bütçe biraz fazla değil mi? Ayrıca USB'nin hızı biraz daha yüksek olan modeller tercih edebilirsiniz. Son önerim mouse padi ucuz bir şey alıp oyun kolu olarak VATAN COMPUTER - LOGITECH - F710 KABLOSUZ GAMEPAD - Oyun Kollar bunu almalısınız. Tabi ki tercih ve zevk sizin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer hala almadıysanız klavyeyi G105, fareyi ise G500S almanızı tavsiye ederim zira geriye kalan parayla da düzgün bir Mouse Pad alırsanız güzel bir kombin olur.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı