Lumia 520 satıp nokia x almalı mıyım?

Roket. Atar

Hectopat
Katılım
12 Şubat 2014
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an kullandığım telefon lumia 520 ancak 1 kez tamir gördü. Şarjı pek gitmiyor, bende bu yüzden telefoncuya götürüp 300 TL'ye satıp birde üstüne eski bir telefonum var 100 TL değerinde toplam 400 TL'ye sıfır nokia x almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı yoksa lumia 520'den nokia x'e düşersem bir eksiklik olur mu? Tahminim olmaz çünkü işlemci, ekran çözünürlüğü, batarya vs hemen hemen aynı.
Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - Nokia X vs Nokia Lumia 520 kıyaslaması
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zenfone 4 aklıma gelmişti iyi telefon ancak vatan bilgisayar veya teknosada yok ama tercihlerime ekledim sağol.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Para mı battı diye bir sor bence kendine. :D Android ekosisteminde android marketten mahrum bir telefon almak bence saçma.
 
Nokia X nasıldır bilmiyorum ama fiyatına göre iyi diye bir çok yerde incelemeler de duydum Android bir telefon ancak Google'ın mağazası yok ancak onun dışında bir çok mağaza mevcut ve o yüzden Google mağazasından daha çok uygulama varmış Nokia X'te ama ne kadar sağlıklı kullana bilirsin düşük bir telefon sonuçta programları oyunları en sevilen şeyleri açar mı kaldırır mı ? sanmıyorum. Onun için o paraya yine Windows Phone öneririm ben sana çünkü o dediğin paraya başka bi Android telefon da alsan Nokia X gibi olacak oda Android ama en sevilen oyunları uygulamaları ne kadar açacak ne kadar kaldıra bilecek bundan bir kaç ay sonra kasmaya başlar donmaya başlar o zaman parana yazık olur. Ancak Windows Phone'da böyle bir şey yaşamazsın kaç ay geçerse geçsin kaç program olursa olsun hepsini açar ve kasma donma vs.. şeyler yaşamazsın.. Onun için 520 yada biraz daha üstüne koyup bi' 525 falan al derim ben.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı