Maksimum 800TL'ye Bisiklet Önerisi

  • Konuyu başlatan Meraklı Üye
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 70
  • Görüntüleme 11B
@Silinen üye Senin bütçe en son kaça çıkıyordu hatırlamıyorum ancak iyi bir pazarlıkla 1200-1250'dan alabileceğin bir bisiklet var.
SLX fren - vites kolları ve XT arka aktarıcısı var.
Eğer ileride yükseltirken fazla masraf yapmak istemiyorsan böyle bir bisiklet önerebilirim sana.

10411732_809955665759709_7125764521086360667_n.jpg
 
@Silinen üye Senin bütçe en son kaça çıkıyordu hatırlamıyorum ancak iyi bir pazarlıkla 1200-1250'dan alabileceğin bir bisiklet var.
SLX fren - vites kolları ve XT arka aktarıcısı var.
Eğer ileride yükseltirken fazla masraf yapmak istemiyorsan böyle bir bisiklet önerebilirim sana.

Eki Görüntüle 68824
Rica etsem bu konuya bakabilirmisin ? Başlık benim yazdığım başlık değil moderatör düzenlemiş konu biraz farklı. Link burda. Bi bakarsan sevinirim. ( 750 TL'ye Bisiklet | Technopat Sosyal
 
sana önerim Ghost se1000
NG 650 HD
ama önce kulanım amacına göre bisiklet almalısın dağa çıkmıcaksan dağ bisikleti alma şehir yol bisikleti alman daha mantıklı olucaktır
 
@BilgisayarKurdu @Bulut Uzer
Bugün bisikletçiye gittim ve 2015 model Kron XC250 HD almak istediğimi söyledim. O da depoyu arayıp ellerinde olup olmadığını sordu, ne yazık ki ellerinde yokmuş. Yarın gidip fiyatını öğreneceğim şu an için bir fiyat söyleyemedi bana fakat XC250 V fiyatının 900TL(tam hatırlamıyorum) olduğunu söyledi. Daha önce ki bisikleti iade etmediğim için şimdi ki alacağım bu modelde benim karım olmayacak dedi. Çocukluğundan beri tanıyoruz ama her ihtimale karşı doğruluğu ne kadardır emin değilim. Sizce 2015 model Kron XC250 HD nasıldır? Ayrıca her ihtimale karşı üzerindeki parçaların değiştirilmediğini ve 2015 model olup olmadığını nereden anlayabilirim?
 
V-Fren modeli için verdiği fiyat doğru. HD modeli elbet biraz daha pahalı olacaktır.
Üzerindeki parçaların resmini atarsan yardımcı olurum ancak hiç sanmıyorum üzerindeki parçaları değiştireceğini.
Zaten XC250'nin üzerinde de giriş seviyesi donanım mevcut. HD fren ve kitlenebilir ön amortisör belki bir iki artısından biridir.
2015 model olup olmadığı da kadrodan anlaşılır.

Sana daha önceden de bahsettiğim gibi 2. el fırsatları asla görmezden gelme.
 
Tertemiz, hiç kullanılmamış, kutusundan yeni çıkan bir ürün severim ben.
Depoyu aradı ellerinde yokmuş gelmesi ne kadar sürer tahminen?
 
@BilgisayarKurdu 'nun istediği resimler gerekli. Parça kalitesi için bir şey diyemem çünkü alınacak bisiklet belli o yüzden aşırı bir değişiklik olmaz diye tahmin ediyorum. Bunun dışında yapacak pek bir şey yok al ve biraz ilerle. Zaten kendini geliştirmek ister ve bunu ilerletirsen ilerleyen zamanlarda daha iyi bir bisiklete geçersin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı