Malwarebytes iyi midir?

pwomwpw

Decapat
Katılım
9 Şubat 2022
Mesajlar
314
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 10 LTSB 2016 kullanıyorum ve Kaspersky indiricektim ve ben Azerbaycan'li oldugum icim orada yaziyordu ki ulkenizde desteklenmiyor falan.
ESET kurmak istedim, Windows 10 LTSB desteklenmiyor dedi. Malwarebytes yukledim calisti 14 gunluk premium deneme verdi. Sizce Malwarebytes nasıl bir antivirus programi iyi midir ?
veya bildiginiz guzel ücretsiz antivirus varmidir ?
 
Malwarebytes iyidir. Ama Kaspersky'u ve ESET gibi diğer programlar gibi antivirüs programı değildir. Malwarebytes indir-tara-temizle mantığıyla çalışan programdır.
 
Malwarebytes, anti-malware konusunda en başarılı programdır. Anti-Virüs alanında Kaspersky kadar olamasa da idare eder. Kullanabilirsiniz.
 
Abartılı bulduğum programdır. Evet güzeldir ama gereksiz şekilde şüphelendiği uygulamaları da silmektedir. Örneğin Torrent istemcisini sevmiyor, potansiyel diyor. Bunun yerine Kaspersky Virüs Removal Tool bence daha kullanışlı, ayrıca bedava.
 
Ben Google'dan trojan simlator indirdim WinRAR icerisinde, WinRAR'dan cikardim acinca proqrami Malwarebytes buldu proqrami engelledi 14 gunden sonra bu gecerli olmayacak mı?
 

Geri
Yukarı