Matematik öğrenmek için kaynak önerileri

diocletian

Picopat
Katılım
1 Temmuz 2023
Mesajlar
509
Çözümler
1
Mustafa Yağcı'nın MY matematik 1 kitabını aldım. Hem konu anlatımı olan hem de soruları olan güzel bir kitap, beğendim. Fakat soruları çözebilsem de konunun daha derinlerine inmek istiyorum bundan dolayı kaynak arıyorum. İngilizce bir kaynak da olur fark etmez. Bildiğiniz güzel bir kaynak var mı?(TYT konu anlatımları dinlemek pek istemiyorum çünkü bu konu anlatımları bir test çözmek için hazırlanan öğrencilere konuyu yüzeysel geçip maksimum sayıda farklı örnek soru çözüyorlar. Ben ise daha teorik bir şeyler arıyorum Ali Nesin'in dersleri gibi)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif matematik TYT kitabı değil mi? Ayrıca siz galiba yanlış anladınız beni. Ben 10.sınıfım ve matematiğim gayet iyi. Öyle sıfırdan matematik öğrenmek istiyorum gibi bir konu değil bu.

Matematik öğrenmek için yazmışsınız o yüzden dedim. Orijinal alabilirsin matematiğin gayet iyi ise. TYT olması ne fark eder 9. sınıfı bitirdin sonuçta 10. sınıf ta bitti sayılır sen geldiğin yere çözene kadar 10. sınıf biter zaten. Ben şu an Full ve orijinal çözüyorum. TYT al 9 da çöz 10 alma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı