Mavericks 10.9.2 Apple ID Aygıtınız veya Bilgisayarınız Doğrulanamadı Hatası

ayazacar

Hectopat
Katılım
21 Nisan 2014
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar arkadaşlar. ID girdigimde bu hatayı alıyorum.

Kod:
Aygıtınız veya bilgisayarınız doğrulanamadı. Yardım için destek bölümü ile temasa geçin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi bootloader'ı kullanıyorsun ? Ethernet sürücüsü yüklü mü ayrıca ? Bir de Apple kimliğini Sistem Tercihleri altından girer misin.

Sistem Tercihleri Mavericks.jpg


Kullanıcılar ve Gruplar.png


Apple Kimliği.jpg
 
Son düzenleme:
Deniyorum şu anda. Bir de ethernet yükledım.

Recep abi, denedim. Kulanıcı girişinde ggözüküyor. ID PROGRAM indirmeye çalıştığımda tekrar soruyor, giriyorum, aynı hata. RealtekRTL81XX V0.0.90 yükedim ethernet olarak. Bir de boot loader yükledim, o yeşil olan videodaki, adını çıkaramadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım 10.9.2 kurulum yaptınız veya update işlemi gerçekleştirdiniz. Bu sorun Appel'ın sisteminizin ethernet yahut wirless kartınızı tanıyamamasından kaynaklı bir sorun. Çözümü için öncelikle EFI Studio yazılımını indirmeniz gerekli. Buradan Efi Studio. - OSx86.net Hackintosh adresinden indirebilirsiniz. Daha sonra Hdd içerisinde Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist dosyasını silin.

Sildikten sonra Sistem ayarlarından Network'e gelip tüm ağ bağlantısı yapılan ayarları silin. EFI Studio yazılımını açın Device kısmından Ethernet'i seçip Add Device'a tıklayın. Bir ekran açılıcak o ekranda en altta ki boşukta bir HEX kodu göreceksiniz. Bu kodu Clover Configurator içerisinde Device bölümüne gelip, önce İnject olarak ayarlayınız sonra Properties kısmına EFI Studio'dan aldığınız HEX kodunu girip kaydedip çıkın.

Pc'yi yeniden başlatın. Sistem Ayarları\Network kısmına gelip bağlantınızı oluşturun. Ve App Store'da Id niz ile giriş yapmayı deneyin. Büyük ihtimalle sorununuz çözülmüş olacaktır.

Chamaleon bootloader kullanıyorsun. Burada Clover anlatılıyor ama aynı işlemi Chamaleon Wizard ile uygulayabilirsin. Bu çözüm işine yarayabilir. Kendim bunu uygulayarak çözdüm.
 
Beceremedim, videolu anlatım mevcut mu acaba? :(NetworkInterfaces.plist bulamadım. Farklı bir şey var, o mu acaba? InterfaceNamer, bu mudur ki?

Söylenilenlerin hepsini birebir uyguladım ama sonuç aynı. Yine hata verdi. Kopyala yapıştır yaptım, acaba onunla mı alakalı? Bir deInject denilen seçim iki adet var. Bir yapıştırdığımız yerde, bir de sol tarafta. İkisi de mi işaretli olacak?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 3G modemle bağlanıyorum. NetworkInterfaces.plist sildiğimde otomatik geri yüklüyor ve Clover ve Chemelon bootladerlerin ikisini de denedim ama sonuç yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar NetworkInterfaces.plist sildiğiniz zaman bilgisayar yeniden başladığın da tekrar oluşturulur. Burada önemli olan EFI Studio ile aldığınız hex kodunu bootloaderdaki ilgili alana device properties kısmına girmeniz. Bu işlemi yaptıktan sonra mac'i tekrar başlatın açıldığı zaman sistem ayarlarından ağ bağlantılarınızı tekrar oluşturun.
 
Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Bootloader'um clover, ben de usb adaptörle bağlanıyorum. Bence buradaki kilit nokta harici usb adaptörle bağlanıyor oluşumuz. Recep abi bir yardım etsen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı