Mi Home Security ücretlendirme saçmalığı

NITRO

Kilopat
Katılım
2 Mayıs 2019
Mesajlar
1.786
Makaleler
4
Çözümler
1
Zamanında kaliteli ve iş görür diye aldığımız, ek herhangi bir ücret ödemeden hafıza kartı kullanarak sınırsız kayıt alan ve çoğu kişinin bu sebeple tercih ettiği Mi Home 360 kameraları artık kayıt için haftalık ve aylık ücret talep etmektedir. Bu da zaten pahalı sayılan kameralara senede 1 kamera daha alabilecek parayı sadece kayıt özelliğini açmak için ödeme yapmamız anlamına gelmektedir. Ayrıca alınan üyelik, hesabınızdaki tüm kameralar için değil sadece ayarlarına girip aldığınız kamera için geçerli. Bende 2 kamera var. Tekinde sınırsız kayıt varken diğerinde tekrar üyelik satın almamı gerektiriyor. Bu da artık Xiaomi marka kameraları gereğinden fazla maliyetli hale getiriyor. Halihazırda zaten hafıza kartlarına para verirken artık aylık 70-80 TL tekrar ödemeye gerek var mı? Yorumu sizlere bırakıyorum. Bence başka markalara yönelin artık.

Screenshot_2023-06-25-10-54-48-302_com.xiaomi.smarthome.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, 4-5 yıldır sorunsuz kullanıyordum. Bu ay, 9 saniyelik olan hareket algılandığında bildirim atma özelliğini iptal ettiler. Dediğiniz gibi ücretli depolama aldırmak istiyor. Ayrıca 32 gb olan hafıza kartını bozdu. Dedim olabilir, yenisini taktım onuda bozdu. Hafıza kartını pc görmüyor, cihaz üzerinde biçimlendirilemiyor. Anlık olarak kayıtsız kullanıyorum. Bu da berbat bir durum.
 
Tüm markalar şu anda kendine bağımlı yapıp aylık abonelik servisine çevirerek düzenli para akışının peşinde. Halihazırda "kayıt etme özelliği için" para vererek aldığınız ürünün, yine para verdiğiniz özelliği için tekrar para istiyor hem de aylık.

Şahsen korsanı desteklemiyorum, fakat bu tarz davranışların insanları haklı olarak korsana yönlendirdiğini düşünüyorum. Şimdi birisi çıkıp bu uygulamanın korsan versiyonunu kullansa veya bir şekilde kamera yazılımına müdahale edip kayıt özelliğini aktif hale getirse, kalkıp da "korsana destek yok" demem.
 

Geri
Yukarı