Monitor-Baslangic Sorunu

itsAtaken

Kilopat
Katılım
21 Şubat 2014
Mesajlar
917
Arkadaslar bu konuyu mobilden aciyorum.. dun catir catir oyun oynarken aksam 12 gibi pc kapattim. Sabah yani yarim saat kadar once acmaya calistigimda, sanki monitore elektrik gelmiyormus gibi hicbir isik veya acinca cikan ses filan olmadigini fark ettim. İcinden saat sesi gibi tik tik cook kisik sesler geliyor. Neyse bu daha oncede bir kac kere oldu bende fisini cikarip taktim filan geldi. Fakat bugun; ayni sekilde fisini cikarip takmayi denedim olmadi. Bir kac ugrastan sonra yapabildim. Ekran geldiginde bir de ne goreyim, onumde bir bencere. Baslangic onarma miydi baslangic sorunu mu nedir. Her neyse bitmesini bekledim bitince bir halt olmadi ve pc reset atti kendine. Otomatik cozum bulunumadi filan dedi.

Pc tekrar actigimda yine monitore elektrik gelmiyormus gibi ne goruntu ne bir sey yoktu. Ama bu sefer windows acilis sesi geldi. Saniyorum pc acildi ama goruntu hala yok.

Arkadaslar benim monitorun sanirim omru tukeniyor.. 5-6 senelik filan Lg monitor. Modeline kadar bilmiyorum malesef.

Sizden istedigim; Monitor neden boyle bir problem cikartti ? Eskiden fisi cekip takarak sana isi mi yaptim. Bir de bu baslangic sorunu ne? Bilgisayara format filan mi atmam gerekiyor ? Cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar. Monitoru daha once boyle seyler yapan arkadas varsa cok iyi olur.. simdi kasayi Tv ye baglamaya gidiyorum.
 
Monitör ölmüştür. Benim de eski tüplü televizyondan böyle sesler geldi, bir baktım dumanlar çıkıyor. :)
 
Evet dostum sanırım monitör gitmiş... Tv ye bağlamadan önce son bir kez deneyeyim dedim ve açıldı. Sonra tuşundan kapatıp açıcaktım. Kapattım ve açmaya bastığımda ekranda aniden elektrik kesintisi gibi kapanma meydana geldi ve yine o sesler. Bende daha zorlamadan çıkardım. Duman filan çekemem :D Şimdi Bilgisayarı Tv ye bağladım. Tv de gayet güzel çalışıyor 116 Ekran da bir değişik oluyormuş bilgisayar kullanmak.. Monitör sorununu hallettik fakat şu hala aklımda:

Dediğim gibi Tv ye bağladım ve açıldı. Yani Başlangıç sorunu vb. bir şey çıkmadı. Şimdi sormak istediğim, benim bunlarla tekrar sorunum olur mu ? Yakın zamanda monitör alıcam mecburen. Fakat bu Başlangıç Olayı neydi ? Çözüm bile bulunamadan kapandı bir daha çıkmadı. Ne olduğunu bilmeden "amaan nasılsa gitti" deyip kullanmak istemiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar neler oluyor bugün bilmiyorum ama, Monitör gene çalışmaya başladı. Bir de monitör böyle bir şey yaparken hep kapalı olduğunda yapıyor. 12 saat açık duruyor hiçbir şey yok, fakat kapatıyorum açmaya çalışınca bazen bunlar oluyor. Neyse şu anda sorun yok gibi fakat bu Başlangıç sorunu hakkında bilgisi olan varsa, hala buralardayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı