Gıda Monster enerji içeceği çeşitlerinde 2 al 1 öde

Bilmeyenler için Coca Cola'nın alt markasıdır Monster. Yine de tüketecekler için bence sadesi güzel değil, karpuzlu ise çok kötü ama şekersiz olan muhteşem.
 
Sekerlisini icin daha sağlıklı, sekersiz dediklerinin içine koyduklari tatlandiricilar genelde şekerden cok daha zararlı oluyor uzun vadede. Üstelik bir süre sonra vücut şekere verdiği tepkinin aynısını buna da veriyor yani vücutta yaglanmaya sebep oluyor.

O tatlandırıcının türüne göre değişiyor. Zararlı var zararlı olmayan var, o yüzden ne kullandıklarına bakmak lazım öncelikle.

Monster gibi American menşeili ürünlerde zararsız olanı kullanacaklarını sanmam da Avrupa'da sağlığa zararı bulunmayan çok fazla yapay tatlandırıcılı içecek ve yiyecek var.
 
Açıkçası enerji içeceğini bıraktığımdan beri kafam rahat. Uzun vadede hem zararlı hem de bağımlılık yapıyor. Uzak durmak en iyisi diye düşünüyorum.
 
Red Bull açık ara favorim, bu tarz indirimler olduğunda da Monster tercih ediyorum ama Monster enerji içeceğinden çok, meyve suyuna benzer bir tat veriyor bana. Maalesef Red Bull'daki farklı içecek içtiğim hazzına varamıyorum. Ama gene muhtemelen alacağım diyet olanını :D

Bilgi yanlış değilse Red Bull da boga spermi var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı