Monster ve Casper önermeyin

8 Yıldır Packard Bell kullanıyorum performans düşüşü yaşıyordum termal macunu yeniledim hiçbir sorunu kalmadı 2 HDD girişi var mükemmel bir laptop.
 
Laptop bilgisayar alınacaksa bu işi uzun zamandır yapan ve dünya çapında bu alanda faaliyet gösteren ve bu alanda milyarlarca dolar yatırım yapmış firmalar tercih edilmeli diye düşünüyorum, Asus, MSI, Acer ve Lenovo gibi.
 
Casper'den çok azım yandı ama Monster hiç kullanmadım ve burada çok tavsiye edenler oluyor. Şimdi bu konuya baktım, birçok kişide tavsiye etmiyor. Nasıl iş anlamadım. Ben birçok notebook kullandım. ASUS'ta kaldım ilk X550VX şimdi de TUF FX504GD kullanıyorum, çok memnunun. Monster'ı denemeyi isterdim ama belli ki Casper'in yoluna sapmış.
O Asus'u bende kullandım sağlam model, o dönemlerde Casper'ın monitörünü de kullandım forumda söyleyince ölümsüz model dedi elektirikçiymiş. Bu markalar Çin'den Tayvan'dan vs. parça alıyor logo basıyor yani toplama pc gibi ama laptop. Dolayısıyla ağzı yanan oluyor ama bunu abartmak yerine yapıcı eleştiri daha iyi olabilir.

Bıktım ya. Her laptop konusunda en az biri öneriyor ve ben çıldırıyorum. Daha geçen bir şahıs ile tartıştım ve ben ceza aldım. Tamam, belki biraz ağır konuşmuş olabilirim ama hak etti. Değil mi @PanzerTR?

Neden mi?

İlk olarak, iki modelde plastik kullanıyor. Şimdi Acer Nitro'da kullanıyor diyenler olacakak. Acer'ın kullandığı plastik tam plastik fakat Monster ve Casper'ın kullandıkları mukavvaya benziyor.
İkinci olarak, servisi berbat. Şimdi "hawali binası var abu." Derler. Ben şimdiden söylüyorum. Önemli olan iç görünüş.
Üçüncü olarak, alındıktan kısa bir süre sonra ısınma, ekran ve mavi ekran hataları oluşabiliyor. @Bora Dere ve @Enes3078 hocalarım mavi ekran konusunda bilgilendirirlerse sevinirim. Diğer problemler ise kullanılan panelin dandik olmasından dolayı bazen ekran kırılabiliyor veya bakır boruların dandik olmasından dolayı bilgisayar fazla ısınabiliyor.

Son olarak, kendileri Monster ve Casper kullanıp bir şey olmayanlar size sesleniyorum. Önerilerinize kızgın atmaktan yoruldum. Sizde olmuyor demek herkeste olmayacak demek değil. Genelde sorunlu bu modeller.

Bu bir kamu spotudur;
Casper ve Monster almayın, aldırmayın. Önerenlere basın kızgın ifadesini.
Örnek mesela;
Tek derdimiz Casper ve Monster almamak olur umarım ama Enis en son Excalibur öneriyordu sponsor almış. Forumda tüketicilerin övmesi veya incemelerinde sorun yok demesine bu kadar takılmanız bana normal gelmiyor zira sponsorlu içerik var tonla onlara saldırsanız daha mantıklı olacak. Daha bugün Enis'in videosunda denk geldim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Enis abi bide en güvendiğim YouTuber'lar arasında.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı