Mozilla 40 eklenti doğrulamama sorunu

Berkay Kaan

Kilopat
Katılım
9 Temmuz 2014
Mesajlar
140
Makaleler
2
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Üniversite Turizm Bölümü
Merhabalar Technopat üyeleri.

Bu durum Firefox 40.0 a güncelledikten sonra oldu. Güncelleme yüklendikten sonra resimdeki durum oluştu.
Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg

Düzelir mi diye 40.0.2 ye güncelleme yaptım yine düzelmedi. Bu durumu hala çözemedim. Burada bir sorayım dedim. Hatta sondaki eklentide Youtube üzerinde güncelleme gelmeden önce çalışıyordu. Ama sadece ADP'ler görünüyor. Güncelleme gelince hepsi çalışmıyor. Sondaki eklenti sadece film sitelerinde aktif oluyor ve video dosyası görünüyor.

Bu arada eklentilerden dolayı reklam görmediğim film sitesinden reklamı geçe basınca ya da herhangi bir yerine basınca reklam ayrı pencerede çıkıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun yok. Yeni çıkan Mozilla ile bazı eklentiler eşleştirilmemiş. Güncellemeler ile bu sorunlar çözülecektir büyük ihtimal.
 
Sonraki güncelleme (41.0 22.09.2015 güncellemesi) beklemem mi gerekiyor durumun değişmesi için?

Düzenleme: Bu arada DownloadHelper ın 5.4.1 sürümünü yükledim ondada doğrulanmadı diyor. Ama doğrulananların yanında signed yazıyor. Ona daha signed gelmemiş. Şu anki sürüm 5.3.1.1 signed.

-----Bu arada hiç bir çalışmama sorunu yok yani öyle dese bile çalışıyor galiba. Çünkü doğrulanmadı yı DownloadHelper 5.4.1 içinde diyor ama çalışıyor.-----

Düzenleme 2: Kaspersky eklentileri çalışıyor yani herhangi bir güvenlik açığı yok herhalde. Böyle demesine rağmen.
 
Son düzenleme:
Bazı eklentilerde bu yaşanıyor. İleride eklentilerin güncellemeleri çıkınca bu sorun düzelir. Ben güncellemeleri beklemek istemiyorum veya bazı eklentilerde doğrulama sorunu düzelmiyor diyorsanız aşağıda linkini vereceğim videoda anlatılanları uygulayın. Bu yöntemle bir daha doğrulama engeliyle karşılaşmassınız. Ben şu anda Firefox'un addon sitesinden kaldırılmış eski eklentileri kullandığım için bu yöntemi kullanıyorum.

Firefox Eklenti Doğrulama Denetimini Devre Dışı Bırakma
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı