Çözüldü MSI GE60 Apache BIOS Siyah Ekran Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sefa K.

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2015
Mesajlar
42
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. MSI GE60 2PC Apache model dizüstü bilgisayara sahibim. Bilgisayara şu ana kadar çok format attım böyle sorun olmadı. En son UEFI yükledim 6 ay kadar kullandım. Yine format atmam gerekti BIOS ve Boot menülerine girerken siyah arka plan üzerinde nokta şeklinde hata ile karşılaştım. Çözüm olarak birçok şey denedim başarısız oldum. HDD'yi çıkardım denedim olmadı. Yeniden başlatarak denedim olmadı. Bilgisayarı sıfırladım ve sosyalde gördüğüm ``shift+yeniden başlat`` yaparak denedim yine olmadı. Bunun çözümünde yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller.

11111.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryayı çıkarıp aynı şekilde yaptım olmadı. BIOS pilini mi çıkarmalıyım? @MF
 
Garantisi yoksa BIOS pilini söküp 5 dakika bekledikten sonra takabilirsiniz. Garantisi varsa doğrudan servise gönderin.
Bilgisayarın garantisi bitmiş durumda Mikail bey. BIOS pilini çıkarırken bataryayı çıkarmam gerekir mi?
 
Evet. Cihazı komple kapatıp sökeceksiniz.
Her şey için çok teşekkürler. BIOS pili işini beceremedim. Servis yolu göründü. (y)

Merhaba. Konuya güncelleme yazmak istedim. Uzun uğraşlar sonucu kasayı açmayı başardım. Pili zor yere koymuşlar, kasanın tümünü açmak zorunda kaldım. BIOS pilini çıkarıp 5 dk bekledikten sonra geri taktım. Sorun böylelikle çözülmüş oldu. Daha sonrasında format attım. Not olarak kasayı açacak olan arkadaşlara; kasayı açmakta zorlandığım ve sonradan bulduğum yer olan klavyenin üst bölümündeki Steelseries ve Dynaudio logolarının olduğu yeri (şerit gibi olan) çıkarmak olacaktır. Onların altında vidalar var ve kasayı açmak için mecburen açılması lazım. Açarken çekinmeyin çok esnek bir malzemeden yapılmış. Sıkıntısız çıkarılabiliyor. İyi sosyaller.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı