MSİ GTX 960 mı ASUS ROG STRİX 960 mı ?

Nyro

Hectopat
Katılım
19 Şubat 2015
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben bu iki ekran kartından birini almayı düşünüyorum msi gtx 960 ın yeşil olanı ve technopat ın testlerinde bulunan kırmızı twin forz lu olanı var fakat aralarındaki farkı anlayamadım yeşil olanda limited edition yazıyor ve daha pahalı. Biraz konunun dışına saptım k.b yın sizce hangi ekran kartını almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
 
Yeşil olanının herhangi bir performans farkı yok arkadaşım.Yeşil özel çıkarılmış belirli sayıda bulunuyor , led dahil yeşil renkler hakim kırmızı renklerin yerine ve kırmızı versiyonunda olmayan arka plaka mevcut (herhangi bir kaçak için önemli bence) galiba bir de farcry mousepadi çıkıyor eğer kasanda başka yeşil renkler hakimse yeşil almanı tavsiye ederim.
 
MSI GTX960 öneririm. Soğutması daha güçlü ve sessiz, yazılımsal özellikler daha fazla. Servis açısından daha avantajlı. MSI GTX960 ME100, nVidia ile 100 milyon satış özel versiyonudur. Kırmızı-siyah yerine yeşil-siyah renk temasına sahiptir ve ekstra olarak arka plaka mevcuttur. Arka plaka çok da önemli değil zaten, normal Gaming versiyonunu alın.
 
Yanlış Bilgi
Asus almanı tavsiye ederim zira MSI eğri üretim yapıyor bir arkadaşım anakartını aldı pinler yamuk geldi. daha öncede 25 tane bilgisayarın daha 4 yıllık bilgisayarların hepsinin anakartının yandığını 12 yıllık amd işlemcili ve asus anakartlı bilgisayarın taş gibi çalıştığını görünce baya bi soğudum MSI dan açıkçası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus almanı tavsiye ederim zira MSI eğri üretim yapıyor bir arkadaşım anakartını aldı pinler yamuk geldi daha öncede 25 tane bilgisayarın daha 4 yıllık bilgisayarların hepsinin anakartının yandığını 12 yıllık amd işlemcili ve asus anakartlı bilgisayarın taş gibi çalıştığını görünce baya bi soğudum MSI dan açıkçası
Tecrübeler üründen ürüne, zamandan zamana ve kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Ürün ile ilgili eleştirileriniz varsa belirtin, yoksa yanlış yönlendirme yapmayın lütfen.
 
Bence GTX960 daha iyi DX12 ile baya güçlenecek fakat R9 285 de kötü değil ama çok güç çeken bir kart bence karar senin R9 3xx serisinide bekliyebilirsin.

Tecrübeler üründen ürüne, zamandan zamana ve kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Ürün ile ilgili eleştirileriniz varsa belirtin, yoksa yanlış yönlendirme yapmayın lütfen.
Yanlış anlama ama bu bilgisayarları aynı kişiler kullanıyordu ve de aynı yerde kullanılıyordu :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı