MSI Z87i ve i5 4670K nasıldır?

Şerif*

Hectopat
Katılım
30 Temmuz 2014
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
800 TL'ye mini Z87'yi (gaming değil) anakart ve i5 4670k işlemci aldım acaba iyi mi yaptım diye düşünüyorum.

Anakart: Msi Z87i İntel Z87 Soket 1150 Ddr3 3000Mhz(O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Hdmi Anakart - Vatan Bilgisayar

Faturalarıyla birlikte eksiksiz kutu içeriği olarak teslim aldım. Anakart Ocak 2014'de işlemci ise Mart 2014'de alınmış daha yeni sayılır. İnşallah pişman olmam :)

Eğer almasaydım Z97 PC Mate ve 4690K alacaktım. Sizce iyi mi yaptım ? 4690K + PC Mate 892 TL yapıyor. Yarın kalan ürünleri alacağım. Tek slot 8 GB CL9 1600 MHz RAM, yeni kasa ve 600W güç kaynağı yanınada T4 soğutucu alsam mı ? Ekran kartım iyi kötü idare edecektir. Sapphire HD 7750 modeli. Sonradan iyi bir ekran kartı sistemime ekleyeceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnanın 92 TL'ye değerdi. Lakin daha ortalama bir şeyler daha iyi olurdu. Aldığınız anakart hem eski nesil hemde şahsen 4670k' ya yakışmayacak bir anakart diye düşünüyorum. AMD de alabilirdiniz neyse artık alındığı için bize sadece hayırlı olsun demek düşer. Fotoğrafları bekliyoruz.
 
RAM slotu 2 tane olduğu için ilkini dolduracağım 2. slotu da. RAM gerektiği zaman 4 yada 8 GB olarak ekleyeceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
ITX yapıda bir kasa toplamayı düşünüyorsanız ITX anakart almanızda sorun yok.
Ancak ITX anakartı ATX kasaya montajlayacak iseniz ne gerek vardı.

2 nci yolu tercih etseydiniz daha iyi olabilirdi.
 
Aslında fikrim tamamen 2. yoldaydı. Fakat abim yine aklımı nası çeldi ise anakartında fiyatı onun aklını çelmiş olmalı. İş işten geçti. Yapacak bir şey yok iade etsem ayıp olur. Öyle bir şey kesinlikle yapmam zaten. Hiç hoş bir durum değil açıkçası :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Niye ayıp olsun ki? Git ''Bu ürünü değiştirmek istiyorum'' dersen değiştirirler.
sahibinden.com'dan bi adamdan aldık saat 7 gibi yakınlardaydı zaten. Konuştuk aldık iade etmek istediğimi söylesem ayıp olur diye düşünüyorum. :D

Senin dediğin gibi Mid ITX kasa alıp da yapabilirim. Aerocool'un değişik bir tane kasa modeli var. Fazla pahalı değilse onu alacağım. Uzay gemisi demişler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı