NAGAS G666 750W 80+ Kasa nasıldır ?

  • Konuyu başlatan Dryus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 10B
Kalite olarak soruyorum nasıl bir kasadır Fiyatı çok ucuz geldi.
 
Kalitesinin iyi olacağını sanmıyorum. Görünüşe aldanmayın. Yoksa Recep abinin sistem toplarken bozuk çıkan kasaya benzer sizinki (n)
 
Söyledikleriniz beni üzdü. Kasa çok şık duruyor :(
 
Hocam benim bildiğim Nagas diye üretici bir firma yok. Aopen firmasının Nagas serisi ürettiği güç kaynakları var: http://www.aopen.com/turkey/shop/aopen-products/categories/power
Bu kasa ile alakalı internette adamakıllı hiçbir yazı falan bulamadım iyice araştırmanızda fayda var. Yada alternatif kasalara bakabilirsiniz pencereli güzel bir kasa alıp içini farklı renkte ledli fanlarla süsleyebilirsiniz.
 
Aopen nagas g6 kullanıyorum. Birçok kasaya göre şık ama çok kaliteli demek yalan olur. Zaten bende biraz modifiye ettim. Kestim biçtim, boyadım sonuç olarak verdiğim paranın hakkını fazlasıyla verdi. Bu modeli de gördüm beğendim açıkçası. Malzeme kalitesi çok iyi değildir ancak iş görür.
 
iyi akşamlar ben nagas g666 750w plus bronz kullanıyorum. Bana sadeliği şık geldi aopen ise güvendiğim sevdiğim marka olduğu için gözümü kırpmadan aldım.Pişman mıyım değilim kardeşim.Kalite olarak kötü diyemem ama beni tatmin ediyor sıvı soğutma ile kullanyorum ben kullandığım sistem de AMD A10 7870k+ RX480 ekran kartım var
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı