Naruto mu Bleach mi?

Naruto
Naruto filler atlayarak izlersen çok akıcı bir seri oluyor fillersız Naruto 550 bölüm iken One piece +1200 bölüm ve en az 300 bölümü daha var. Naruto'da bence daha fazla ilgi çekici karakterler var. Sırf akatsuki için bile izlenir.
 
Belli bir yaşa geldiysen naruto gibi shonen karakterlerine katlanamayabilirsin, ichigo ve bleach’in ana hikayesi daha yerli yerinde ve “olgun” hissettiriyor. Bleach’de ana karakterin ağlayıp düşmanlara şöyle kötüsünüz, böyle güçlencem gibi söylemlerine maruz kalmazsınız. İlk naruto’yu fillerları izlemezsen bir yere kadar keyif alırsın, hele ilk 40-50 bölüm bayağı keyifli fakat başlangıç için bıliç izlemeni öneririm
 
Tartışmasız Naruto. Naruto hemen hemen her yönüyle Bleach'den daha iyi. Bleach'de ne yazık ki serinin ana karakteri olan İchigo'nun bir amacı yok, hatta şans eseri ana karakter olan bir karakter kendisi. Ana karakter gibi de hissettirmiyor. Hatta Bleach'in hikayesinin şans eseri oluşan bir hikayesi var. Biraz zorlama gibi hissettiriyor bana. Yan karakterler desen çoğunun flashbacki yok, benimseyemiyorsun. Olanın da ne kadar tatmin edici olup olmadığı soru işareti.

Nasıl tanımlayacağımı bilmiyorum ama Bleach'i bitirdikten sonra bana Naruto'daki o doluluk hissini vermemişti. Biraz daha boş bir anime olarak gelmişti. Yanlış anlaşılmasın animeye boş demiyorum. Naruto kadar iyi olmadığını hissetmiştim diyeyim. En iyi bu şekilde aktarabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı