Need For Speed 2016'yı Önerir misiniz?

BpK

Kilopat
Katılım
1 Kasım 2015
Mesajlar
287
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhabalar! Başlıkta da gördüğünüz gibi NFS 2016 oyununu almayı düşünüyorum.

1.Sorum şu ki acaba kısa sürede sıkılır mıyım, araba sürüş dinamikleri tatmin edici mi? PC platformunda oynayacağım.

2.Ancak aklımı en çok kurcalayan bir diğer sorum da şu ki 2017 yılında da yeni bir NFS oyunu çıkması. Yeni oyun piyasaya sürülünce değerini kaybeder mi? Güncelleme almaması gibi.
 
Oynayan biri olarak sorunlarına sırayla cevap vereyim

1.Kısa sürede sıkılacağını düşünmüyorum benim yaklaşık 74 saat oyun sürem var ve daha multiplayera doğru düzgün başlamadım bunun nedenini 2. sorunun ardından söyleyeceğim.

2.2017 yılında çıkarsa bu birşey anlam ifade etmez çünkü oyunu alalı 4 ay falan oldu ve bu süre içerisinde 1 tane update almadı.

Söylemek istediğim önemli özellikler var bunlarıda okursan hak vereceğini düşünüyorum

1.Senin harddiskin bu oyunu kaldıracak kapasitede değil.Oyunu aldığında harddiskten dolayı takılmalar falan olacaktır bizzat başıma geldi ve oyunu SSD ye yükleyerek çözdüm.Senin karşılacağın en büyük sorun NFS 2015 falling throught map bunu Youtube ye yaz ordan herhangi bir video izle kısacası map glich i

2.İmzanda yazılı sistemde Ekran kartın yok gözüküyor yada yazmayı unutmuş olabilirsin ama İntel HD Graphics 530 en düşük ayarlarda anca 30 fps i görürsün bu da oynama zevkinin içine edebilir

Oyunda şöyle bahsedecek olursam oyunun singleplayerı seni 10-20 saat civarında tutar diye düşünüyorum fazla multiplayer oynayamadım 74 saatlik süreme rağmen çünkü HDD oyunu bana zehir etmişti oyun oynanılabilirlik olarak gerçekten çok iyi ki zaten handling tune oyunun en büyük özelliklerinden bir tanesi eğer üstteki 2 tane saydığım sorunu çözebilirsen oyunu çok seviceğini düşünüyorum açıkçası ben NFS 2015 i NFS Underground 3 olarak düşünüyorum multiplayer kısmını daha oynayamadım onuda oynayacağım internetim düzeldiği zaman.
 
Ekran kartını önümüzdeki aylarda almayı planlıyorum. R7 360 olarak belirledim eğer indirimlerden faydalanabilirsem RX 460 almayı düşünüyorum hayırlısıyla. Depolama konusuna gelirsek kısa zaman içerisinde SSD almayı düşünüyorum. İşletim Sistemi ve ağır oyunları ona kuracağım zaten takılma hissi oluyor BF1 gibi oyunlarda. :) Ayrıca zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. O kadar para veririm de bir gram zevk alamam korkusuyla sorma gereği duymuştum. :)
 
Ubisoft haftaya Crew'i bedava verecek. Crew ile idare et, paran cebinde kalsın. İndirimde alırsın. :)
 
Anladım sistemini güzel yapıcaksın yani ama sana önerim Asus R9 380 STRIX GAMING 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyat/perf olarak bu fiyata kaçırma derim eğer para biriktirebilirsem bende bundan alacağım.The crew hikaye olarak NFS ye göre çok çok daha üstün ama grafik-ses gibi konularda biraz daha geri benim düşüncem bu arada iki oyunada sahibim.
 
The Crew aklımda bulunuyor zaten ama gözlemlerime göre NFS grafiksel ve dinamiklik olarak açık ara önde gibi. Hem NFS serisinin kalbimde yeri başka. :)
 
NFS görsellik açısından zaten bizlere görsel şöleni fazlasıyla sunuyor :D hikaye bakımından kesinlikle The Crew i öneririm çok geniş ayrıca wild run çıktığında yeni hikayeler ve oyun modlarıda geldi şimdi üzerine polis de olabileceğimiz yeni bir update geliyor The Crew i alırsan update sıkıntısı çekmezsin çünkü Ubisoftun yayınladığı ilk araba mmorpg li oyun diyebiliriz ve gerçekten çok iyi.
 
Oyunu satın almadan EA Access üyeliği alarak (Yaklaşık aylık 14 TL) oynayabilirsin. Zaten sadece single player oynayacaksan 1 aydan fazla oynamazsın herhalde.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı