kresilias

Decapat
Katılım
21 Ocak 2022
Mesajlar
413
Çözümler
8
Arkadaşlar herkese merhaba, Steam'de bulunan "NieR:Automata" ve "NieR Replicant ver.1.22474487139" oyunları hikaye olarak hangi sırayla oynanır acaba bu konu hakkında kesin bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olup cevaplarsa çok sevinirim, her iki oyuna da Steam'de sahibim hikaye döngüsünü net olarak anlamak istiyorum ama hangi sıralamayla oynamam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not: Bir de belirtmeliyim bu oyunların tarihi "Drakengard" oyun serisine kadar gidiyormuş ama o oyunlar PC'de yokmuş emülatörle de oynamak istemiyorum, bu yüzden Drakengard serisini YouTube'dan bitirip NieR serisine başlamak istiyorum hikayeye göre hangi sırayla oynamam gerektiğini belirtirseniz çok iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki oyuna da sahip isen Replicant ile başla. Direkt devam oyunu olmasa da Automata'da Replicant'a göndermeler var.
 
Her iki oyuna da sahip isen Replicant ile başla. Direkt devam oyunu olmasa da Automata'da Replicant'a göndermeler var.
Aynen biraz araştırdım sonradan birçok forumda, önce "drakengard" oyun serisini oynamak gerekiyormuş, ardından "replicant" ve "automata" geliyormuş sırasıyla. drakengard oyunlarını oynayamam ama youtube' dan hikayesini izleyip nier serisine geçicem sanırım sırası bu şekilde ilerliyor şayet bunun farklı bir sırası varsa bilenler yanıt verirse sevinirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı