Nokia software recovery nasıl kullanılır?

frknöz

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2014
Mesajlar
210
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarıma Nokia software recovery programını kurdum. Ama şimdi ne yapacağım?
Yardım edin arkadaşlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nokia Software Recovery Tool Yayınlandı! - WindowsPhoneTurkiye

Güncelleme yapmak için ise Nokia Suite kurabilirsiniz. Üstte yeşil renkteki kutucukta yazılım güncellemeleri var. Oradan varsa güncel bir sürümü güncelleyebilirsin.
Güncelleme için Nokia Care Suit sadece Symbian telefonlar için kullanılabilir. Windows Phone cihazlar için Nokia Software Recovery Tool kullanılmakta. Bu arada frknöz yükleme için telefonunzu pc ile bağlayıp gerekli madddeleri program üzerinden kabul ettikten sonra yazılım sürümünü program indirmeye başlayacak ondan sonra da cihazınıza kurmaya başlayacaktır kurulum sırasında cihazınızın bağlantısını kesmeyin aksi takdirde telefonunuz kullanılamayacak bir hale gelebilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme için Nokia Care Suit sadece Symbian telefonlar için kullanılabilir.Windows Phone cihazlar için Nokia Software Recovery Tool kullanılmakta.Bu arada frknöz yükleme için telefonunzu pc ile bağlayıp gerekli madddeleri program üzerinden kabul ettikten sonra yazılım sürümünü program indirmeye başlayacak ondan sonra da cihazınıza kurmaya başlayacaktır kurulum sırasında cihazınızın bağlantısını kesmeyin aksi takdirde telefonunuz kullanılamayacak bir hale gelebilir.
Telefon hakkında kısmında sürüm ismi yazıyor programda da aynı sürüm isminde güncelleme var . Sebebi nedir?
 
Telefon hakkında kısmında sürüm ismi yazıyor programda da aynı sürüm isminde güncelleme var . Sebebi nedir?
Nokia Software Recovery Tool bir güncelleme aracı değildir cihazınızda yazılımsal bir arıza varsa telefonunuzu formatlayarak bu yazılımsal arızayı yok eder, güncelleme olayına gelirsek eğer programın kaynaklarına yeni güncelleme paketi koyulmuşsa telefonunuzu güncelleyebilirsiniz koyulmamışsa size kullandığınız mevcut sürümü sunar.
 
Yapamadım güncellemeyi hafıza var ama program yok diyor. Cihazı formatladım yine olmadı. Yardım edin lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı