Nothing Phone 2 vs Samsung S23 vs ASUS ROG Phone 6

MemoFalan

Femtopat
Katılım
21 Şubat 2024
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yakın zamanlarda yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve şu 3 telefon arasında kaldım. Nothing Phone 2 - Samsung S23 ve ASUS ROG Phone 6. sizce bu 3 telefon arasından hangi telefonu almam daha mantıklı olur. Öncelik konuşmamız gerekir ise çoğunluk ile oyun odaklı ve dış görünüş olarak da diğer telefonlardan farklı bir görünüşünün olmasını istiyorum. Bu telefonlar dışında başka telefonlarda önerebilirseniz güzel olur. Şimdiden teşekkürler. :)
 
Üçü arasından NP2 sana daha uygun bence. Bataryası gayet iyi, işlemcisi fiyatına göre kabul edilebilir, stock Android'e yakın ve çeşitli özelleştirmeleri bulunan bir arayüzü var ve dış görünüşü farklı. Elektronik mağazalarından inceleyebilirsin.
 
RAM artınca güç artmıyor gücü belirleyen işlemcidir. 3 telefon arasından en iyisi s23. farklı tasarımda NP2 iyidir ama fiyatını kesinlikle hak etmiyor.

S23 ile NP2 arasında çok fazla bir performans farkı bulunuyor mu? 2 telefonda şu andaki çoğu oyun-uygulamayı kolay bir şekilde kaldıra bilecek seviyededir diye düşünüyorum.
 
S23 ile NP2 arasında çok fazla bir performans farkı bulunuyor mu? 2 telefonda şu andaki çoğu oyun-uygulamayı kolay bir şekilde kaldıra bilecek seviyededir diye düşünüyorum.
İkisi de herşeyi rahatlıkla kaldırır ama S23'ün işlemcisi daha iyi. Kamerası, ekranı, yazılımı ve güncelleme desteğide daha iyi. Ayrıca daha ucuz. İkinci elde de daha kolay satılır Nothing Phone'a göre.
 
Nothing Phone 2'yi eleyin, hiçbir alınabilirliği yok. Rog Phone 6'da pil performansı ve +6W soğutma kapasitesi ile oyunculuğa uygun ancak S23'ün SoC'u daha güçlü, %70 CPU, %30 GPU'yu baz alırsak %30 fark var. Çok daha iyi kamera, panel, premium hissiyat ve arayüz de cabası. S23 varken diğer iki modeli tercih etmek için hiçbir sebep yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı