NZXT H9 Elite mi yoksa Hyte Y60 mı?

Farukkkkk

Picopat
Katılım
22 Eylül 2023
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Biliyorsunuz bu aralar ekran kartları çok büyümeye başladı. Bundan dolayı da kasa şirketleri kasaların tasarımları değişikliğe gidiyor. Kasalar da büyümeye başladı. Ben de bu yüzden beni ileride yeni çıkan ekran kartlarına da olarak sağlayabilecek bir kasa istiyorum. Birazcık genişlik açısından bakıyorum. NZXT H9 Elite mi yoksa hyte Y60 mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Y60 bence iş görür ama çok büyük bir kasa değil. Büyük kasa istiyorsanız bütçeyi arttırıp Hyte Y70 yada Lian Li O11D Evo XL bakabilirsiniz. NZXT H9 serisinin üst radyatör kısmı biraz dar o yüzden bazı anakart ve radyatörleri birlikte montajlarken sorun yaratabiliyor.
 
Y60 bence iş görür ama çok büyük bir kasa değil. Büyük kasa istiyorsanız bütçeyi arttırıp hyte Y70 ya da Lian Li O11D EVO XL bakabilirsiniz. NZXT H9 serisinin üst radyatör kısmı biraz dar o yüzden bazı anakart ve radyatörleri birlikte montajlarken sorun yaratabiliyor.

Aslında NZXT H9 elitte almak istiyorum sorun çıkarır mı?
 
Arctic Liquid Freezer gibi radyatörü kalın sıvı soğutma takarsanız montajı kullanılan RAM ve anakarta göre biraz zorluk çıkarabilir. Genel olarak güzel bir kasa.

Konudan alakasız ama GTA SA almak istiyorum eskiden çakma oynuyorordum hep alacağım diyordum sürekli ama hiç nasip olmadı yarın bugün diye şu an keyler 60 dolar civarında biraz tuzlu geldi zamanıda 20 TL olan bir oyun için deger mi sence.
 

Geri
Yukarı