Öğretmen yapılan bir hatayı kullanarak veliyle tehdit ediyor

Ben okulda arkadaslarım ile sohbet eden biriyim. 2023 2024 öğretim yılında 1. dönemde arkadaşlarım ile makarasına aşırıya kaçmadan cinsel seyler merakdan dolayı konuştuğumuz için bazı çocuk gibi davranan arkadaşlar şikayet etmiş. Neymiş şemsiye ile insanlara cinsel şeyler öğretiyormuşuz. Bir kere bile yapmadığım şey sonra bu hafta başı babaannen beni arasın dedi.

Ben de babaannemin onu aramak zorunda olmadığı için aramadım. Bugün ise babaannen işte niye beni aramadı falan bir konuştu sonra da ya akşam arayacak ya da seni okuldan attırırım diyerek tehdit etti.

Bu arama işini de sınıfta en sevmediğim ders olduğu için yattığım için kimseye rahatsız etmeme rağmen dedi ve benim özel hayatıma karışamaz bana sen kaçta yatıyorsun diye sormaya başladı derste.

Sizce bu hocaya ne yapayim?

Güzel kardeşim eğer gerçek hayatta da abin varsa onun gibi davranarak hocanla konuşabilirim ben.
 
Öğretmen nedensiz bile uzaklaştırma verebilir, disipline yollayabilir, okuldan da attırabilir. Der ki bana hakaret etti. Kimse öğretmenden kanıt istemez. Sen sınıf değiştirsen de senle uğraşabilir. O yüzden öğretmenle geçimli olacaksın başka yolu yok.

Be water my friend sözünü biraz yanlış anlamış gibisin. Her seni eğmek isteyene eğdirirsen kambur kalırsın. Okuldan atılırsa başka okula gider bu kadar basit.
 
Hocan iyi niyetli olabilir, sen kendi gözünle bakıyorsun sadece, anlatanlar hocana daha neler anlattı bakalım. İyi geçinmeye bak. Arasın velin.
 
Kimliğine yazılmıyor mu disiplinle okuldan atılınca başka okullar da belki almak istemez seni almak zorunda değiller.
Hayır okuldan atılma sicile genelde işlemez, bunlar çok ciddi şeyler değiller arkadaşlar. Bir hukuki suç işlemediğiniz sürece bunlar fare kafesinin içindeki küçük kargaşalar. Tabiki bunu kullanıp densizlik yaparsanız sicile de işletirler ancak iftira ile okuldan atılması MEB'in belirlediği disiplin kurulunca yapılan incelemelerde tespit edilecek, edilmese dahi bu ihtimalden dolayı silinecektir. Bu yüzden diyorum eğer yanlış bir şey yapmadıysan eğilme bükülme!

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Merhaba, söylemlerimden eminim ancak yine de bir göz atma şansınız var mı?
 

Geri
Yukarı