OpenCore legacy patcher ile Sonoma'da download hatası

emreboran

Attopat
Katılım
4 Mayıs 2024
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.

Eski desteklemeyen macbooka Sonoma kurmaya çalışıyorum.

OpenCore legacy patcher kurdum.

Sol üstteki ilk seçenek olan Build and install OpenCore işlemini yaptim tamamlandı MacBook'u restart ettim.

Şimdi create macOS installer bölümünden Sonoma'yi indirmeye çalışıyorum ama sürekli bir yerlerde download hatası veriyor.

Bu sorunu nasıl cozebilirim?

Tahminimce Build and install OpenCore sürecini bitirdiğim için MacBook'um desteklenmeyen sürümü yukleyebilecek haldedir diye düşünüyorum. Ben başka bir yerden Sonoma imajı bulup indirsem balena ile diske yazsam onunla Sonoma kursam olmaz mı? İlla oclp ile download etmesini mi sağlamam lazım?

Şimdiden teşekkürler.

Not.

Bu arada ben 2009 model 10.6 yüklü eski bir MacBook aldım yönetici sifresini de bilmiyordum önce sıfırladım sonra oclp desteklemediği için El Capitan kurdum simdi Sonoma'ya doğru gidiyorum. Süreç bittiğinde tüm işlemleri adım adım anlatan bir yazıyı burada ihtiyaci olanlar icin paylaşacağım. Bu siteden çok destek aldım. Şimdiden herkese teşekkürler.
 
Sizin macbook modeli nedir ?
A1181 2009 model 5,2

Şu an bu konudaki sorunu aştım. Downloadı tamamlayabildim fakat sistemde El capitan vardı High Sierra istedi Sonomayi flashdiske yazamadım bende Big Sur ile flashdiski hazırladım . Şu an Big Sur sorunsuz kuruldu çalışıyor şu an da sonoma için çalışıyorum. Şimdi download ediyor umarım bunuda sorunsuz asabilirsem olayı tamamlamış olacağım.
 

Geri
Yukarı