Oynadığınız en iyi oyunlar

God Of War
Marvel Spiderman 2
The Last Of Us Part 2
Beyond Two Souls
Uncharted 2
Rdr 2
Detroit Become Human
God Of War Ragnarok
Uncharted 4
Marvel Spiderman Remastered
Elden Ring
İnfamous 2
Uncharted 3
İnfamous 1
The Last Of Us Part 1
Shadow Of The Colossus
Killzone 2
Killzone 3
Killzone Shadow Fall
İnfamous 1
 
Blood Money dahil ondan sonraki tüm HITMAN oyunları
Spiderman Remastered
Detroit Become Human
Batman’in klasikleşen 4 oyunu
God Of War
Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu
Forza Horizon 5
Horizon Zero Dawn
Road 96
Sherlock Holmes The Devil’s Daughter/Chapter One/The Awakened
GTA V
 
Oyun yorumlarına bakınca çok garip hissettim adam üşenmiş toplamda 100 oyunluk liste falan paylaşmış helal olsun ne diyeyim. Bence bir oyunun en iyi oyun olması için 3 şeyi başarması lazım:
1-) türüne bir yenilik katması ve öncü olması.
2-) kullanıcıya oyunu oynatması, film izlettirmemesi.
3-) oyuncuyu pişmemiş fikir ve mekaniklere boğmaması.

Bence son yıllarda bunu başaran üç oyun var birincisi kesinlikle Baldur's Gate 3. gerçekten son yılların her anlamda en iyi oyunu olabilir, oyuncunun seçtiği her karakter ve geçmiş, seçtiği yoldaşlar veya yoldaşlarla olan ilişkileri, bazı tercih noktalarındaki şansları, bazı görevleri yapmamaları ya da geç yapmaları kısaca oyunda yaptığınız her şeyin oyunu bu kadar değiştirmesi oyunu yüzlerce saat tamamen farklı hikayeler yaratarak oynayabilmemizi sağlıyor üstüne muhteşem karakter seslendirmeleri ve grafikleri beni benden alıyor.

İkinci oyunum ise Alan Wake 2. Resident Evil serisinin hayatta kalma-korku türündeki dominantlığını kırıp geçiren bir oyun muhteşem grafikler ve muhteşemin üstü senaryosu ile gerçekten türe seviye atlatmış diyebilirim. Karakterlerin yaratılışından önceki serilere bağlanışına, oyuncuya sadece harita üzerinde değil hikayeyi anlama konusunda da özgürlük tanıyan ve oyuncunun hayal gücünü senaryoya dahil eden bir oyun olarak bu oyunu yazmasam olmazdı.

Üçüncü oyunum biraz bunlara uyumlu olmayacak ama colony-SIM türünün en iyi örneği olarak RimWorld'den bahsetmeden geçemeyeceğim. Bu oyunun en iyi noktası ise hayatımda gördüğüm en iyi mod desteğine sahip oyun olması olabilir, oyuna ne eklemek istiyorsanız onu uygun bir mod var. Esirlerinizi savaştırıp kolonistlerinizi eğlendirmek istediğiniz bir arena mı istiyorsunuz? Var. Uçak eklemek mi istiyorsunuz? Var. Ya da basit bir şey olarak kolonistlerinizin odasını süslemek için dekor mu istiyorsunuz? Binlerce var. Üstüne 11 yıllık bir oyun olmasına rağmen oyun hala geliştiriliyor, yeni mekanikler ve özellikler ekleniyor yetmiyor DLC'ler çıkıyor. Oyuna en son eklenen anormaly DLC'si ile oyuna doğaüstü olaylar eklendi ve muhteşem oldu.
 

Geri
Yukarı