Oyunlarda ses kayması nasıl düzeltilir?

bravemortal

Kilopat
Katılım
15 Mayıs 2016
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımda neden olduğunu bilmediğim bir hata var. İzlediğim herhangi bir video veya canlı yayında öne geçmeye çalışıyor. 10 dakikalık bir videoda 20 saniye öne geçiyor. Şimdi bununla bağlantısını olduğunu düşündüğüm bir hata daha oluştu ve oyunlarda da ses kayması var. İzlediğim videolarda ses kayması vs olmuyor sadece hızlı gidiyor ve izlerken anlaşılmıyor. Canlı yayınlar bu yüzden donuyor. Ne yapmam lazım? Format ve 2 farklı işletim sistemini de denedim.(Windows 10-11)
 
Bağlı HDD yok dediğim gibi sata portları çalışmıyor. 2 adet m2 ssd var.
Lan sürücüsünün içerisinde setup yok. Nasıl yükleyeceğim?
 

Dosya Ekleri

  • Lan.png
    Lan.png
    98,8 KB · Görüntüleme: 7
Sata portunu görmüyor. M2 slotlardaki takılı olanları görüyor. Sata portlarından 2 hdd ve 1 ssd denedim onları görmedi ama m2 slotundaki ssdleri görüyor.
Tamamdır onu sonra inceleriz. Sağlam GPU ile diğer dediklerimi yapıp sistemi test et.
 
Klasörü seçip yüklediğimde böyle bir hata verdi. İnternet gidiyor.

1060 şu anda bende değil
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    127,7 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    28,6 KB · Görüntüleme: 4
Bu oldu, internet geliyor şimdi

Yayınlarda hala donma devam ediyor. LAN güncelleme işe yaramadı. İnternetle alakalı olduğunu sanmıyorum. Sandbox kullanarak vlc player ile video izlediğimde veya canlı yayın izlediğimde problem olmuyor.
 
Son düzenleme:
Online oyunlarda bir problem olmadı. Single player oyunda sorun var. Oynanış kısmında değişl sadece sinematiklerde problem oluyor. Orada video hızlı gidiyor ses normal hızda kalıyor. Bu yüzden ses kayması oluşuyor ama ses kayması film veya canlı yayın izlememde olmuyor. Video veya canlı yayın izlediğimde hızlı gidiyor önceden de söylediğim sorun. He bir de watch2gether üzerinden de ortak bir şey izlediğimde de sorun oluyor. Bende videolar normalden hızlı gittiği için beni arada bir geri sarıyor ama izlerken bu hızı fark edemiyorum çok ufak bir fark oluduğundan kaynaklı. Uzun süreli bir şey izlediğimde fark daha da açılıyor. İstersen hem sandbox üzerinde hem de bilgisayar üzerinde ekran kaydı alıp oluşan süre farkıını gösterebilirim. Windows Sandbox üzerinde bu olmuyor.
 

Geri
Yukarı