Oyunları Ultra Oynamak için 7000 TL Sistem Toplama

  • Konuyu başlatan MF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 3B
Katılım
8 Aralık 2013
Mesajlar
31.910
Makaleler
25
Çözümler
633
7000 TL, daha da fazla olabilir bütçem var. Bilgisayar alacağım sence ne alıyım? Arma Venes alcaktım ancak satış yerlerine baktım bulamadım. Senin önereceğin bir toplama var mı? Veya Titan ekran kartı alsam fazla mı gereksiz olur. Oyunları şöyle baya bi Ultrada oynayayım. Monitör hakkında da fikir verirsen çok mutlu olurum. Bana soğutucu falan onları yazarsan çok sevinirim.
 
Bence monitör olarak Asus g-sync modeli çok iyi olacaktır. Şimdiden sisteminiz hayırlı olsun mavi ekransız günlere. :D Aldığınız zaman incelemeyi paylaşırsanız bizleri technopatları çok memnun edersiniz. :)
 
Yani diyorlar ki 7000 TL bütçen varsa bunları al. :) Yalnız bunu niye video çekerek anlatmıyorlar onu anlamıyorum. Yani bu çaktırmadan bilgilendirme olayı on numara ama izlenecek bişeyler olsun istiyoruz. Vallaha sıkılıyoruz. :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biz yeni bir sistem topladık DDR4 belleklerle ve sorunsuz çalışmakta. DDR4 oturmuş durumda ama devasa bir fark yaratmıyor.

E o zaman boşuna para vermeye gerek yok. DDR3 2133 mhz ram'ler işini çok rahat görür. Bütçem yüksek diye parayı saçmaya gerek yok. Hesaplı bir sistem çok daha yararlı olucaktır.
 
E o zaman boşuna para vermeye gerek yok. DDR3 2133 mhz ram'ler işini çok rahat görür. Bütçem yüksek diye parayı saçmaya gerek yok. Hesaplı bir sistem çok daha yararlı olucaktır.

Ona bakarsan 2133'e de gerek yok işlemcinin ihtiyacı olan ram frekansı 1600 Mhz konuyu açmadaki amaç bu fiyata yeni seri bir sistem toplamanın daha uygun olduğunu belirtmek. Yoksa ddr4'e gerek mi var yani ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı