Papara 2024'te hala kullanılır mı?

Cashback içinse kullanma, 2500 TL harcamaya sadece 25 TL anca veriyor.
Yok hocam cashback için kullanmayacağım. Konuda bahsetmiştim ama yine de yazayım, alışverişte, oyun alırken vs. kullanacağım.

@Ahmet06han hocam kart geldi, aktive ettim ancak sözleşmeli hesaba geçmedi direkt. Biraz zaman mı geçmesi lazım? Daha 10 dakika oldu olmadı geleli. Bütün imza, kimlik bilgilerimi vs. her şeyi aldı doğal olaraktan, kuryeye de sordum, "tabi tabi sözleşmeli hesaba geçer" dedi.
 
Son düzenleme:
Uygulama uzerinde sozlesmeli hesaba gec gibi bir ibare var mi?

Ben aldigimda kart aktiflestikten sonra sozlesmeli olmustu ek bir şey yapmadim. Isterseniz bir musteri hizmetlerine sorun.
 
@Ahmet06han @Caped @TheFreak @mhmtkcbs vallahi hocalarım kart siparişi verdim ama bilmiyorum. Uzun bir süredir Papara hesabım olduğu için hani zaten öylesine alacağım kartı ben de. Yani çok benim de beklentim yok, bi' alışveriş olur oyun almak olur o tarz şeylerde kullanacağım.

Nays'a da bir bakacağım, öneriler için teşekkürler. :)

@Caped @TheFreak @mhmtkcbs hocalarım bir şey sormak istiyorum. Dün bir internet kafeden Papara kartı almıştım ama 18 yaş altı olduğum için resim yok kimlikte. Ondan dolayı sözleşmeli hesaba geçiremedim, bugün de aradım müşteri hizmetlerini. Sonra Papara kart siparişi verdim işte, ortalama kaç günde gelir? Teslim tarihi 21'i gösteriyor fakat tahmini olduğunu düşünüyorum, yani gireceğimiz hafta değil sonraki hafta (yani 1.5 hafta gibi). Gireceğimiz hafta gelir mi? Bir de gelen kurye fotoğrafımı çekecekmiş sanırsam, öyle dediler. Ben okuldayken gelirse nasıl olacak o iş?

2 yıldır mı ne üyeyim Papara'ya o yüzden kart siparişi verdiğimde direkt sözleşmeli hesap olacakmış bu arada.

2022 Mayıs da sipariş verdim ağustos'da gelmişti şaka yapmıyorum saçma bir firma var mı 2 3 ay sürdü kart sadece kart.
 
@Ahmet06han hocam konuştum müşteri temsilcisi ile. "18 yaş altı olduğunuz için çok net bir şey diyemiyorum" dedi ama işte belgeleri vs onların ilgilenen birimleriyle mi ne onlara yollayacakmış falan. Sonrasında bildirimlerde şöyle bir şeyle karşılaştım, tam sözleşmeliye geçer mi geçmez mi bilmiyorum. Bu arada kusura bakmayın, çok fazla soru soruyorum. Son zamanlarda biraz sıkıntılarla boğuşuyorum okul, ailevi meseleler falan aklım biraz farklı yerlerde.
Screenshot_20240521_140433_Papara.jpg

2022 Mayıs da sipariş verdim ağustos'da gelmişti şaka yapmıyorum saçma bir firma var mı 2 3 ay sürdü kart sadece kart.
Hocam ben de 1.5 hafta sürdü gelmesi. Belki İstanbul'a daha çabuk geliyordur bilmiyorum. Şu anki sıkıntı sözleşmeli hesaba geçiş.
 
Bana daha basit, ucuz, dertsiz ve rahat geliyor. Cashback ise cabası.
Evet hocam, zaten banka kartı gibi yaptırdığınız para kadar kullandığınız için benim için bir tık daha iyi. 18 yaş olduğum için de zaten harçlıklarla o kredi kartı borçlarını falan ödemem bir tık zor. O yüzden papara benim için daha iyi.
 
Şoktanda alabilirisin ben öyle yaptım.
Hocam her şokta var mıdır? Kart siparişi verin dediler, yaptım. Yok gene olmuyor. Daha önceden kimlik doğrulama falan istiyordu, bu sefer iban numarasına tıkladığımda tekrardan kart siparişi vermem lazım. Şoktan veya mesela hepsiburadadan kart siparişi versem olur mu ki? Vallaha bıktırdı ya, zaten son zamanlarda bazı olaylar yaşıyorum, bir de bu çıktı.
 

Geri
Yukarı