Param Güvende satıcı için güvenilir mi?

Çok teşekkür ederim.

Rica ederim, yani sistemi tamamen gömmüş gibi oldum ama aslında temel konu satıcı olarak veya alıcı olarak karşı tarafla olan iletişimi doğru şekilde kurabilmek. Ve dikkatli olmak ama herşeye rağmen dolandırılabiliriz o açıdan risk her zaman var.
 
Rica ederim, yani sistemi tamamen gömmüş gibi oldum ama aslında temel konu satıcı olarak veya alıcı olarak karşı tarafla olan iletişimi doğru şekilde kurabilmek. Ve dikkatli olmak ama her şeye rağmen dolandırılabiliriz o açıdan risk her zaman var.

Evet haklısınız bende yazı bekleyeceğim Türkiye'nin dört yanında akrabalarım var onları ziyarete giderken satarım artık.
 
Bence siz monitörünüzü satışa koyun ama yüz yüze görüşme ile veya önce EFT sonra kargo şeklinde satacağınızı belirtin, büyük bir şehirde yaşıyorsanız eninde sonunda bir alıcı çıkar.

Bayağı süredir satışta zaten Niğde'de oturuyorum maalesef dediğim gibi yazı bekleyeceğim büyük şehirlerde yaşayan çok akrabam var.
 
Ben daha 3-4 gün önce 13.000 TL ye elektronik bir cihaz sattım. Alıcıyla iletişimi kurduk sorularını sordu ben sorularımı sordum (ürünü alıcı almadan önce bana ne kadar çok soru sorarsa iyidir o sormazsa ben soruyorum, ürünü alıp sonra tüh bu bana göre değilmiş dememesi için, yeteri kadar araştırmamış kişilerden 2 kişiyi ben vazgeçirdim benim ürünün kendilerine uygun olmayacağını söyleyerek, yoksa biraz indirim yapsam alacaklardı)

Belki bir kaç ay fazla bekledim ama sonunda doğru kişiye sattım, EFT ile yolladı ben dd kargolarken vs fotolarını çektim kendisine sağlam şekilde paketlediğimi de göstermek icin ve yolladım.
 
Param güvendede 10 desi kargo boyutu sınırı var. Monitör kutusunu normal şartlarda gönderemiyorsunuz. Müşteri hizmetleriyle görüşmeniz gerek ek ücret falan çıkabilir. Param güvende satıcı için son derece güvensiz ama satacağınız kişiyle konuşup içinize sinerse satış yapabilirsiniz. Bazı tipler konuştukça niyetini belli ediyor zaten.
 
Bayağı süredir satışta zaten Niğde'de oturuyorum maalesef dediğim gibi yazı bekleyeceğim büyük şehirlerde yaşayan çok akrabam var.

Satılır illaki, eğer diğer şehirlerde güvenilir arkadaş ve/ya akrabalarınız varsa size yardımcı olabilecek onu da belirtin ilanda, falanca illerde elden teslim imkanı da sunabilirim diye.
 
Ben telefon alacaktım adam şebekesi çekmeyen telefonu şebeke direğinin altında buluşup sattı. Neden Param Güvende ile almayayım? Edit: Yorumları okudum herkeste ben Param Güvende ile satmam demiş ama 1 kişi de Param Güvende ile sattım para hesabıma sorunsuz yattı demedi ya 2 yüzlüsünüz ya da bu videoyu sadece Param Güvende ile dolandırılanlar izliyor. Örnek vereyim adam linke tıklamış Param Güvende zannederek, sahibinden sitesinde suç buluyor. Ben Param Güvende ile en az 10 tane telefon sattım. Hepsi de ürünü onayladı para hesabıma yattı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı