PC için nasıl oyun kiralanır?

Öyle işlere hiç bulaşmayın. Dodi'den vesaire indirin. En azından ortada bulunan dijital bir kopyayı indirmiş olursunuz.

O satılan hesapların hepsi çalıntı, bir başkasının hesabı. Öyle insanlara para kazandırmayın.

Belli bir süre sonra da satın alıp öyle oynarsınız. Böylece içiniz de rahat olur.

Başkasının hesapları değil hocam adamın kendi hesabı alıyor çevrimdışı hesap olarak satıyor.
 
Kanka ben yine anlayamadım.
Başı Dodi kelimesiyle başlayan sonu ise site ile biten bir site var. Dodi yazsan çıkar zaten Google'a. Orada adam oyunların boyutu az olsun diye sıkıştırıp paylaşıyor. Yani 30 GB ise bir oyun 15 GB oluyor. Ve Torrent dosyası olarak paylaşıyor. Bu paylaşılan oyunlar ise kırık oyunlar, korsan oyunlar.
 
O işler 100 kilo soytarılar tarafından yapıldığı için bulaşılmaz, adam isterse 1 dakika olmadan hesabı elinizden alabilir. Fiziksel olsaydı okeydi fakat dijital olunca risk 200 katına çıkıyor, sana tavsiyem (maalesef) dijital riskli kira işi yerine malum sitelerden indirmek olacaktır, tabi link vermeyeceğim forum kurallarından, kaynak bol zaten. 2 işlemde zaten yapımcıya para kazandırmıyor. Daha sonra %50 indirim girer alırsın.
 
O işler 100 kilo soytarılar tarafından yapıldığı için bulaşılmaz, adam isterse 1 dakika olmadan hesabı elinizden alabilir. Fiziksel olsaydı okeydi fakat dijital olunca risk 200 katına çıkıyor, sana tavsiyem (maalesef) dijital riskli kira işi yerine malum sitelerden indirmek olacaktır, tabii link vermeyeceğim forum kurallarından, kaynak bol zaten. 2 işlemde zaten yapımcıya para kazandırmıyor. Daha sonra %50 indirim girer alırsın.

O yeşil yazılım güvenilir gelmiyor hiç.
 

Geri
Yukarı