Pentium G3258 Sistem toplama

Neutral'i dinlemelisin. Hatta işlemci ile soğutucu geliyor zaten. Soğutucu da ertelenip başka yerlere yatırım yapılabilir işlemci gibi. SSD elzem değildir. Sonradan da eklenebilir.
 
Arkadaşlar merhaba,

Şu an kullandığımda donanımda değişiklik yapmayı düşünüyorum. Çok fazla bir bütçem yok açıkçası. Yapmayı düşündüğüm değişiklikleri aşağıdaki tabloda belirttim. Bilgisayar photoshop, illustrator, bazı web editörleri kullanıyorum. Bunun haricinde Fifa ve Cod gibi oyunları oyunları oynuyorum. Bütçem kısıtlı ve bu seviyede değişiklik yapabilirim. Fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Şu anki donanımAlmayı düşündüklerim
AnakartGigabyte GA-770TA-UD3 (Socket M2)ASUS H81M- PLUS LGA 1150 DDR3-1600 MHz
CPUAMD Athlon II X4 620Intel Pentium G3258
RamKingston Hyperx DDR3 CL9 2gb
Kingston Hyperx DDR3 CL9 4gb(sonradan almıştım)
Ekleme veya değişiklik yapmalımıyım?
Ekran KartıSapphire AMD Radeon HD 5770 1GB ASUS GeForce GTX 750Ti
HDDSamsung 500GB 7200RPMEkleme veya değişiklik yapmalımıyım?
KasaAEROCOOL vx9-PRO600 600W Güç KaynağıEkleme veya değişiklik yapmalımıyım?
[TBODY] [/TBODY]
 
Ben olsam sadece ekran kartını güncellerdim. İşlemci hala güncel gibi duruyor, pek parlak görünmese de. 4 GB RAM yeterlidir bugün için.
GTX 750 Tİ CUDA çekirdeklerini kullanabilirsin Adobe programları için.
 
Technopat ailesi merhaba. Resimdeki sistemi Allah nasip ederse yarın toplayacağım ama kafamda birkaç tane soru işareti kaldı.
  • Hyper TX3 Evo kasama sığar mı?
  • Eğer sığarsa rem slotlarımı kapatır mı ?
  • Ekran kartı kasama sığar mı ?
Kasayı Zalman Z3 Plus seçecektim ama Konya stoklarında olmaması ve internet üzerinden alışveriş yapmadığım için Zalman Z5 seçtim. Sistem şu şekilde:
Computer.jpg
@Silinen üye @BARON™
 
Normalde 1650 Tl civarındaydı ama doların artışı ve parçaların Konya stoklarında bulunmaması gibi nedenlerden dolayı bütçeyi biraz aşmak zorunda kaldım.
 
Termal macun gereksiz zaten soğutucu ile beraber geliyor. Güç kaynağı Konya'da Corsair vs550 varsa 155 tl ondan al. O şekilde yaptığında artan para ile ekran kartı markasını Asus yap.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı