Philips TV'lerde Disney+ var mı?

Evet genellikle dedim zaten.Sorun Disney + ama.
Çok saçma aslında, Disney ücretsiz yayın yapan Cartoon Network gibi hatta daha kaliteli işleri bize sunan bir programdı ama para hırsı ile uygulamaya döndü bu yüzden 2019 ve civarı yılında çıkan Smart TV'lerin eminim çoğu bunu almadı. Philips'in ise iyice geç almış ki 2021 modelinde bile belki yok. Ben 6808 olanı kullanıyorum 2023 model 1 yıl olmuş çıkalı yeni sayılır, güncelleme ile yeni geldi Disney Plus açıkçası çokta ihtiyaç duymuyordum. Saphi'nin çoğu uygulaması web tabanlı ve Disney Plus'ta belki web ile açılabilir ihtimali vardı kafamda. Bing arama motoru var zaten. Her neyse TV çok sık güncelleme alıyordu ama ilk aldığımızda güncellemeleri ben kurdum bugün 2 adet birden geldi, dedim ne oluyor ? Bu kadar sık güncellemek hoşuma gitmedi baya zaman aldı. Bir açtım tebrikler Disney Plus kuruldu vs. diyor ama 130 TL kim verecek ona ? Ucuzken 30 TL iken almıştım 1 kere denedim bıraktım bir daha zaten gerek yoktu. Mesela Exxen'e de pek ihtiyaç duymuyorum ama Exxen'de yok TV'de ve 2023 model.

Gerçek aslında şu ki Philips TV TP Vision tarafından yönetiliyor sadece logosu kaldı aslında TP Vision'a ait çoğu şeyi yazılım güncellemesini de o veriyor. Ben öyle çok lüks veya her özellik aradığım bir TV istemiyordum kendime almıyorum ama Bing arama motoru iş yapıyor. Hani bir yerden indirimli veya ücretsiz elimize gelirse Disney Plus desteği gelmiş oldu. Exxen yok işte ama çoğu şey var gibi. BEIN Sports veya Blu TV gibi mesela. Mağazası yok, mağaza gibi tüm uygulamaları görebileceğiniz yerler var işte couch play games diye flash oyun tarzı oyunlar vardı içinde az kaliteli oyun var. Ucuz TV'ler de güçlü işlemci vs. olmuyor ram az oluyor, depolama keza ama işte Android telefonları bile zorluyor o yüzden ya Google TV alacaktım ya da Smart çok istersem box bağlarım diyordum box'a bile çok gerek kalmayabiliyor.

İşin komik tarafı güncellemeleri art arda yüklemek iyi olmadı, sinyali kesti TV ve sinyal gelmedi anten kablosunu sıktık öyle düzeldi ve Philips'in sitesinde hala Disney Plus için only Android TV diyor.😁
Beni gıcık eden özelliği liste düzenleyememek oldu, sadece favori listesi yapabiliyorsunuz ve kendi listesini otomatik güncelliyor. Sanki çokta gerekliymiş gibi TV start yapınca uygulama menüsünden açıyor, onu da değiştirdim memnunum şu an.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı