Playstation4 vs Xbox one vs PC

  • Konuyu başlatan Whoproshenob
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2B
Bilgisayar çok işlevli ve her alanda her zaman 1. sıra bir teknoloji ama siz seçimlerinizi neyi istediğinize bağlayarak yapmalısınız.Sadece oyun diyorsanız elbetteki Ps4 nedenmi? ps4 demek elbetteki başlıca nedeni oyun ama bunun yanında tarayıcısıyla o ayri bir bilgisayar aynı zamanda,aynı zamanda müzik eviniz,aynı zamanda televizyonunuz yani 1500 tl ye herşeyiniz.
 
Bence Playstation 4. Third Multi Platform oyunlar için PC elbette PS4'e bin basar. Daha PS4 çıkalı ne kadar olmuş konsollar sınıra erişmiş. PC de çatır çutur 1080P 60 FPS oynuyorlar hatta bütçesi olan 4K 60 FPS oynuyor iken konsollar 1080P 30 FPS oynuyor. Ama şöyle bir şey var konsollar için exclusive oyunlar var. Cidden inanılmaz güzeller. Oyunlar biraz pahalı ve evet grafikler biraz kötü. Tabi PS4 grafiklerinin kötü olması için en az 3500 TL bütçe lazım ki GTX 970 sığabilsin. Hatta GTX 970 bile bazı yerlere yetmeyebilir. En iyisi GTX 980 koymak ve PS4 grafiklerinden kat kat iyi olacaktır. Yani 2500 TL ile PC toplasanız bile PS4'ten daha iyi bir performans elde edemezsiniz. Koyacaklarınız GTX 960 4GB modeli olur en fazla ve o da öyle çok grafik kasamaz. Alın DS4'ü elinize ve koltukta yatarken bir güzel Last Of Us oynayın derim :) Birde sabit 30 FPS'i bir 50'ye çıkıp 35'e düşen FPS yerine tercih ederim. Daha yüksek FPS olacak diye stabil FPS değerlerinden vazgeçmeyin. Mesela Arkham Knight. Oyun PS4'te bildiğiniz akarken XBOX'ta bir ton bug, bilgisayarda GTX 980 bile 25 FPS göremiyor :D
 
Dualshock 4, exculusive oyunlar, tasarım en iyi ps4 de var. Xbox one uydu alıcısı gibi ve adaptörü dışarda olduğu için ekstra kalabalık. Ps3 içinde xbox 360 ın online ımiyi diyolarda. Ps3 vardı gta v online çok çok da güzeldi . Ps4 al .
 
Peki arkadaşlar windows 10 gelince esram ve dx12 ile birlikte Xbox one' in ps4 ü geçebileceği söyleniyor(bkz. Google). Hatta %200 artış olacağı söyleniyor. Bu yüzden düşünceye kapıldım. Ayrıca şuanki haliyle ps4 her oyunu 1080p açarken xbox' ın grafikleri daha iyi ve xbox' ın onlinesi ps4 ten daha iyi deniliyor.
Gerçekten böyle bir şeyi bir adam sağlam kafayla diyemez. %200'ü geç %20 olacağı bile kesin değil ama ben o sallayan arkadaş gibi söylemiyorum neden mi bizzat Xbox CEO'su Phil Spencer ciddi oranda artış olmayacağını söyledi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı