POMEM kapanır mı?

m3an1ngless

Femtopat
Katılım
23 Kasım 2023
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba herkese, ben şu an üniversite sınavına hazırlanıyorum ve komiser yardımcısı olmak istiyorum yani polis memuru olduktan sonra rütbe atlayarak devam etmek istiyorum bunun için illa üniverste okuyup lisans mezunu olarak POMEM'e mi girmeliyim yoksa PMYO'dan mezun olup açıktan 4 yıl bitirip komiser yardımcılığı sınavına mı girmeliyim? Asıl endişem ben 4 yıl okuyana kadar POMEM kapanır yani dışarıdan alım kapanır ya da kontenjan çok sınırlanır mı?

Merhaba herkese , ben şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum ve komiser yardımcısı olmak istiyorum yani polis memuru olduktan sonra rütbe atlayarak devam etmek istiyorum bunun için illa üniverste okuyup lisans mezunu olarak POMEM'e mi girmeliyim yoksa PMYO dan mezun olup açıktan 4 yıl bitirip komiser yardımcılığı sınavına mı girmeliyim ? Asıl endişem ben 4 yıl okuyana kadar POMEM kapanır yani dışardan alım kapanır ya da kontenjan çok sınırlanır mı ?
PAEM in kapandığını duydum çünkü ya da alım yapmadığını ,o yüzden POMEM de kapanabilir mi acaba diye soruyorum
 
Son düzenleyen: Moderatör:
POMEM ile standart polis olursun. Komiser yardımcılığı PAEM ile alıyordu. O da 2020'de son kez aldı sanırım. Artık kurum içinden alım yapılıyor.
Güvenlik ve sağlık memur alımları bütçe kısıtlamasından etkilenmeyecek demişlerdi.
 

Geri
Yukarı