PS4 GTA 5 Kasıyor

Hayır kesinlikle almayın. Onlar eski nesil ve ömürleri bitiyor. Playstation 4 alın siz. Bu oyun frimaları optimizasyonu iyi yapsalar bütün oyunlar 1080p 60 fps çalışabilir. Gta 51'de ps4'e optimizasyonu iyi yapsaydı böyle sıkıntıları yaşamazdık.
 
Oyun frimaları optimizasyona önem verirse 1080p 60 fps oyun oynarsınız. Yani kasma falan yaşamazsınız. Zaten GTA5 dışındaki oyunların çoğunluğu 1080p 30 fps çalışıyor. İleride 1080p 60 fps bile olabilir bütün oyunlar.
 
@Mustafa.özdemir bu saatten sonra eski nesil konsollara para verme. Gta 5i bitirmek istiyosan ps3 kirala bitir senaryoyu. Konsol alıcaksan yeni nesil al.

Xbox oneda sıkıntısız çalışıyormuş duyduklarıma göre. Ama sırf GTA 5 için neden Xbox alacaksın
 
Sırf GTA 5 için xone alınmaz haklısın. Konsol seçimini performans yerine oyun bölümüne göre seçmelisin. Hangi oyunları beğeniyorsan onu bulunduran konsolu al,taraf tutmayı sevmem ne istiyorsan onu tercih et.
 
Arkadaşlar xbox'un gamepedi zaten çok hoşuma gidiyor xbox serisinde forza5 çok hoşuma gidiyor. Oynayacağım oyunları
Gta v , fifa 15 , fary cry 4 başka oyun oynayacağımı sanmıyorum.
 
Selamlar, kardesim karar senin ancak, bir konsolun ömrü 6 ile 8 sene ortalama olarak. Bu süre zarfinda sadece 3 oyun oynacagim diyorsan yaniliyorsun. Bir oyunu en fazla kac sefer bitirebilirsin. Her iki konsolda güzel ancak, Playstation 4 özel oyunlari ve oyunlara verdigi Türkce dil destegi ile benim gözümde 1. sirada yer almaktadir. Tabiki karar vermek size kaliyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı