PS5'te FreeSync nasıl açılır?

ahmttr

Decapat
Katılım
16 Mayıs 2021
Mesajlar
128
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba AOC Q24G2A/BK kullanıyorum monitörün G-Sync desteği var fakat PS5'in GPU'su AMD olduğu için AMD FreeSync açmam gerekiyor diye biliyorum ayrıca monitörün teknik özelliklerine baktığımda AMD FreeSync, FreeSync Premium, Adaptive Sync, FreeSync'leri de desteklediği gözüküyor ama monitörün ayar menüsünde sadece G-Sync seçeneği var FreeSync ile ilgili bir seçenek göremedim. Ben bu monitör de PS5'te FreeSync nasıl açabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PS5'in GPU'su AMD. Yani FreeSync destekli monitör gerekir.
Adaptive Sync'ya da G-Sync açarsan çalışma olasılığı var ama monitör olarak var. Stabil bir görüntü alabilirsen G-Sync açabilirsin.
Hocam konudan bağımsız ama bir sorum olucak görüntü iyileştirme bölümündeki parlak çerçeveyi açıp tam ekran yapıyorum monitörü her kapatıp açtığımda bu ayar sıfırlanıyor bunun kalıcı olması için ne yapabilirim?
 
Hocam konudan bağımsız ama bir sorum olacak görüntü iyileştirme bölümündeki parlak çerçeveyi açıp tam ekran yapıyorum monitörü her kapatıp açtığımda bu ayar sıfırlanıyor bunun kalıcı olması için ne yapabilirim?

Her ayar kayıtlı kalmıyor. Normal bir durumdur.
Monitöre ekstra yazılım ile atanmış özellikler kapatıldığı zaman görevini de kapatıyor.
Bu monitörün üreticisi ile alakalı bir konu. Elimizden çare gelmez.
 

Geri
Yukarı