R7 250 Oyun önerisi

Remous

Kilopat
Katılım
10 Kasım 2015
Mesajlar
763
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Sistemimde R7 250 ekran kartı, Athlon 250 işlemci ve 6 GB ram var. Kasmadan açabileceğim oyun tavsiyesi yapabilir misiniz? Şu anda Minecraft gibi hafif oyunları 200 FPS civarında açabiliyorum. Bu arada kartı 1400 MHZ değerlerine kadar overclock ettim. Mümkünse bedava oyunlar olursa güzel olur. Bu arada aksiyon oyunlarını severim. Neyse tavsiyelerinizi bekliyorum. :)
 
Shadow of Mordor'un optimizesi iyidir düşük kartlarda bile yüksek grafik verebilir :) . Onun dışında ne tarz oyunlar seviyorsunuz acaba? Bilirsem daha iyi yardımcı olabilirim :D .
 
Need for speed çok severim. Bu arada NFS' nin bir oyunu vardı bedava olan. World değil başka bir oyunu. O neydi onu unuttum. Yarış oyunları, savaş oyunları ve strateji oyunlarını severim. Counter Strike 1.6 bile severim ama oyunu nereden indireceğim acaba? NFS serisinden önerebileceğiniz bir oyun var mı? Mümkünse ucuz olsun. :D

@Thisrin
@Doğukan121
Teşekkür ederim. Tavsiyesi olan? :)

Bu arada GTA serisini pek sevmiyorum. Oyundaki cinsel içerikler sinirimi bozuyor. :mad:
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı