R9 280 DUAL-X mi R9 285 DUAL-X mi ?

Sapphire kendini kanıtlamış bir markadır. Muhtemelen bir tane bile sapphire ekran kartı kullanmamışsınız. Zodac ile sapphireyi aynı kefeye koymak, saçmalıktır.
Öncelikle laflarınıza dikkat edin, Zotac ile Sapphire aynı kuruluşun firması, bunu bilmemeniz enteresan doğrusu. Sapphire muadillerine göre daha ucuz ve daha kötü. Bakın, "daha kötü" diyorum, "kötü" demiyorum.

Ayrıca önceki ekran kartım Sapphire HD 7850 idi. Memnun kalmadığım için sattım, iyi ki satmışım diyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle laflarınıza dikkat edin, sonra ne demek istediğimi anlamaya çalışın. Sapphire muadillerine göre daha ucuz ve daha kötü. Bakın, "daha kötü" diyorum, "kötü" demiyorum.

Ayrıca önceki ekran kartım Sapphire HD 7850 idi. Memnun kalmadığım için sattım, iyi ki satmışım diyorum.
Şuan elimde sapphire ve asus r9 270x mevcut. Aralarında ısı, performans, vb. gram fark yok. İkisinden de memnunum.
 
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum zaten. Sıcaklık ve performans açısından hiçbir fark yok, doğru. Fark, kullanılan bileşenlerin kalitesinde. Bu kalite de uzun vâdede kartın ömrünü etkilemekte.
 
Sapphire'ın avukatı değilim.Lakin yerden yere vurmayın.Be insaf !
Bu arada R9 285 gayet iyi seçim olacaktır.

Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum zaten. Sıcaklık ve performans açısından hiçbir fark yok, doğru. Fark, kullanılan bileşenlerin kalitesinde. Bu kalite de uzun vâdede kartın ömrünü etkilemekte.

Ustanın işini ustaya bırakmak gerekir.İki yabancı yorumu okuyup, iki aşağılayan içerik görüp yermeyin lütfen.Ben AMD kullanıcısıyım ve Sapphire dünya klasında bir markadır.Unutma ;)
 
Ustanın işini ustaya bırakmak gerekir.İki yabancı yorumu okuyup, iki aşağılayan içerik görüp yermeyin lütfen.Ben AMD kullanıcısıyım ve Sapphire dünya klasında bir markadır.Unutma

İki yabancı yorumunu okumadım, bin tane yabancı yorumunu okudum. Araştırmadan, emin olmadan hiçbir şeyi savunmam. Sana da öneririm, belki bir gün denersin.
 
Sanki ekran kartını 15 yıl kullanacakmışız gibi davranıyorsunuz en fazla 3 veya 4 yıl kullanacağım için benim için hiç bir fark gözetmez
 
Geçen yıl Asus Gtx 770 alıp ta neler çektiğimi forumda paylaşmıştım. Ve ülkemizdeki satıcıların bu konuda ne kadar duyarsız olduklarını anlatmaya kelimeler yetmez. Her markadan kötü ürün çıkabilir.
Ülkemizde beğenilmeyen çoğu bileşenin yurt dışında fanları oluyor unutmayalım.
 
Sapphire önermiyoruz, almayın da zaten. 285, 280'den bariz performanslı ona yönelin, bütçe dahilindeyse. Model olarak PowerColor önerebilirim, bütçeyi zorlarsanız ASUS'a da yönelebilirsiniz.
Sapphire kim önermiyor ? Kullandın mı ? Sapphire AMD tarafının en kaliteli markasıdır.

Sapphire R9 380X Asus R9 380X kartından daha serin bir karttır Recep Baltaş'ın yorumunu okuyup buraya gelip Sapphire markasına laf atmak yanlış bir düşünce.
sapphire2.png
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı