R9 380x Sistem

Muscle Man

Hectopat
Katılım
14 Eylül 2015
Mesajlar
86
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar 3 hafta sonra sipariş vereceğim. Sistemde değiştirilmesi gereken herhangi bir parça var mıdır ?
Screenshot_20160201-151935.png
 
Seçtiğiniz SSD biraz sabıkalı bir model. Birçok kullanıcı SSD'nin sunduğu performanstan şikayetçi, tercihinizi Kingston SHFS37A/120G SSD Disk bu SSD'den yana kullanmanızı tavsiye ederim. Onun haricinde işlemci soğutucu biraz gereksiz gibi olmuş, işlemci soğutucuyu iptal edip ekran kartında veya işlemcide yükseltmeler yapabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
 
Anakart değiştirilmeli. İşlemci overclock desteklemediği için H serisi ya da B serisini tavsiye ederim. Eğer anakart yine aynı kalitede olsun derseniz MSI H170A GAMING PRO Intel H170 Soket 1151 DDR4 2133MHz HDMI&DVI USB 3.1 Anakart bu anakartı öneririm. Aynı zamanda RAM miktarı az. Bu dönemden sonra en az 8 GB tavsiye ediliyor. Tavsiyem RAM miktarını 8 GB civarına getirmeniz. Bulabiliyorsanız 2133 MHZ olsun. İşlemci soğutucu çok da gerekli değil. Overclock yapmayacağınız sürece ek olarak işlemci soğutucu almak gereksiz. Önerilerim bu şekilde. Şimdiden hayırlı olsun. Kaliteli bir sistem. Umarım beklentilerinizi karşılar. Topladığınız da bazı oyunlarda ki performansını da yazabilirseniz sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı