Rampage SN-RW1 vs Logitech G230

Daha önce başka başlıklarda da söyledim. Eğer 3-4 saatten fazla takmayacaksanız (mola verip takabilirsiniz) daha iyisi yok bu fiyatlarda. Bunu dememin sebebi ağır. Ben sabahlayamıyorum mesela bu kulaklıkla ve üzülerek satacağım.
 
Stinger modelinin Jack çıkışı 3 kanallı yani hem mikrofon hem de ses bağlantısı sadece o girişten bağlanıyor. Eğer kullandığınız bilgisayarın sadece ses kısmına taktıysanız mikrofonu kullanamamanız normal. Ayrıştırıcı ile bağlamanız gerek. Kutudan çıkması gerekiyor.
 
Ben kulaklığı aldım ancak mikrofonu kullanamıyorum. Aldığında herhangi bir ayar yaptın mı?

Kutunun içinde ayrıştırıcı var onunla kullanman gerekiyor. Laptop, Telefon gibi aygıtlarda ise ayrıştırıcıyı kullanmadan kullanacaksın kulaklığı :)
 
Bu kulaklığın mikrofonun kalitesinin benim bilgisayarımla da alakası var mı yoksa kendi ses kartı falan var mı? Yani demek istediğim mikrofon kalitesi her bilgisayarda aynı mı?
 
Her bilgisayarda aynı olmayabilir. Ama muazzam farklar ortaya çıkmaz.
Bu konuda birisi "Bu kulaklığın kendi ses kartı ve sürücüsü olduğu için her bilgisayarda sesi aynı kalitede verir." demişti sanırım. Şimdi hangisi doğru tam anlayamadım. Çünkü şu zamana kadar aldığım çoğu kulaklıkta kulaklık kaliteli ve pahalı görülse bile başka bilgisayarlarda iyi çalışırken benimkinde kötü ses yansıtıyordu. Tabii onlarda ses kartı - sürücüsü denen bir şey olduğunu sanmıyorum. Daha kesin bir cevabınız var mı?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı