Razer BlackShark V2 X Ses Kalitesi Kötü

Podiv

Kilopat
Katılım
31 Aralık 2015
Mesajlar
201
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Amd Ryzen 5 5500 3.60Ghz

Anakart: Asus Prime B550M-K 4800mhz OC

Ram: NeoForza 16GB (2x8gb) 3200mhz ram bellek

Grafik Kartı: Sapphire Nitro Amd Radeon RX560 4GB Ddr5

Disk:
1. Apacer As340 Panther 480gb sata 3.0 SSD
2. SanDisk 480gb sata 3.0 SSD

Güç Kaynağı: Aercool VX Plus AE-VXP400 400 Watt Psu

Kasa: Dark X-Force ATX kasa

İşlemci Soğutucusu: Snowman T6 Ultra
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Teknisyen
Ekteki fotoğrafta gördüğünüz Razer BlackShark V2 X model kulaklığı satın aldım. Bilgisayara taktığımda herghangi bir uygulama yüklemedi. Araştırdıktan sonra bu Razer Synapse 3 - Cloud-Based Hardware Configuration Tool | Razer United States | Razer United States uygulamayı kurdum ama uygulama kulaklığımı algılamıyor. Cihaz ekleme seçeneği de yok. Sadece mevcut kurulu olan faremi görüyor. Razer'dan beklemediğim bir ses performansı aldım. Ses pek umduğum düzeydeki kalitede değil. Bu sorunu belki orijinal uygulamadan kurulum veya ayar yaparak çözerim diye umuyordum ama o da olmuyor. Bildiğiniz bir yöntem var mı?
 

Dosya Ekleri

  • razer-blackshark-v2-x-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi.jpg
    razer-blackshark-v2-x-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 16
  • ddsd.JPG
    ddsd.JPG
    58,9 KB · Görüntüleme: 13
Ses kasmayı geçtim müzik açtığımda bile sanki kulaklık değil de bluethoot ses bombasından çalıyormuş gibi. Yani anormal bir ses var kalite beklentimin çok altında.
7.1 Surround Sound ile kullanmayı deneyin.

Belki de kulaklıkta bir sorun vardır, ya da jak girişini tam olarak oturtmadınız.

Windows Ses Ayarları'ndan "Hoparlör/Kulaklık" olanı kullanın.
 
Ses kasmayı geçtim müzik açtığımda bile sanki kulaklık değil de Bluetooth ses bombasından çalıyormuş gibi. Yani anormal bir ses var kalite beklentimin çok altında.

Hocam öncelikle kulak üstü kulaklıkları iade edebiliyorsunuz. Bende Corsair Void Elite stereo vardı. Eski bilgisayarımda JBL T110'dan daha kötü ses kalitesi vardı. Yeni laptopa geçtim anakartla birlikte ses kalitesi öncekini tokatlacak düzeye geldi. 2 seçenek gördüm sizin için 1 iade, ikincisi Ugreen'in 300TL'ye ses kartını almak. Ayrıca anakart girişine takmayı unutmayın jakı anakartın beslemesi için.
Ekleme: Normalde önerilerde anakartınız iyiyse kendi içinde ses kartı olmayan kulaklık önerilmesi lazım.
 
Son düzenleme:
Hocam öncelikle kulak üstü kulaklıkları iade edebiliyorsunuz. Bende Corsair Void Elite stereo vardı. Eski bilgisayarımda JBL T110'dan daha kötü ses kalitesi vardı. Yeni laptopa geçtim anakartla birlikte ses kalitesi öncekini tokatlacak düzeye geldi. 2 seçenek gördüm sizin için 1 iade, 2.ci Ugreen'in 300TL'ye ses kartını almak. Ayrıca anakart girişine takmayı unutmayın jakı anakartın beslemesi için.
Ben de iade etmeyi düşünmüştüm zamanında, iki ay geçti hocam. Kabul edeceklerini sanmadığım için çözüm yolları bulmaya çalışıyorum.
 

Geri
Yukarı