Razer Synapse "installation failed with error code: 1603" hatası

Maalesef aynı sorun bende de var. Razer markası çözmek için adım atmıyor. Kulaklık kullanılamaz hale geldi sesler kötü geliyor.
 
Kafayı yiyeceğim şu lanet sorun yüzünden kulaklığımı tam performans kullanamıyorum sesler lağım sesi gibi geliyor çıldıracağım!
16112023 bugünkü güncelleştirmesi yüklendi. Bir sorun oluşmadı ama açılışta mavi ekranlı gülen surat çıktı yine bir onardı etti her şey normal. Daha öncesinde, dün, ryzen 7 5800x3d ilemciye geçtim. Sorunsuz açıldı. Uzun bios uğraşlarıyla optimumda sessiz fan çalıştırabildim. Bir de amd son sürüm sürücüyü indirdim sonra bom. Windows göçtü sürekli onarmaya uğraşım kurtarma ara yüzünü açtı. Hiç bir metod çalışmadı. Recovery falan hepsi iptal. Sonunda komut istemiyle boot klasörüne format atıp UEFİ olarak yeniden oluşturdum açıldı ve normale döndü.

Eğer yüklemede bu yeni sürüm de sorun yaparsa boot klasöründeki sorundan da kaynaklanıyor olabilir. ( Malesef doğrulayamadım çünkü başka bir sürücüden dolayı boot edemiyordu.) Umarım Razer dertlilerine yardımcı olur.
 
Hocam yaptım sanırım ama THX için kod istiyor. Ben ilk indirdiğimde istememişti. Onu halledebildiniz mi?
size alıntı yapan arkadaşın dediği gibi bir sorun olmadı bende de. Şuan tek bi sıkıntı var yaptığım değişiklikler kulaklığa yansımıyor :D thx den de önemli bir sıkıntı gibi.
 
Merhaba, ürünü 2 gün önce aldım ve sorun bende de vardı. Lakin an itibari ile problemi tam anlamıyla çözdüm. Yapmanız gereken tek şey aslında uygulamayı tamamen kaldırıp eski dosyaları temizleyip bilgisayarın bölgesini Amerika yapıp dilini de İngilizce us yapmanız.
 

Geri
Yukarı