İnceleme RDR 2

Hocam eline sağlık, yalnız 9/10, 10/10 veriyorsan bir oyuna biraz daha detaylara girmekte fayda var. Örneğin bazı aklında kalan görevleri paylaşabilirsin, oyun içinden birkaç ekran görüntüsü alıp paylaşabilirsin gibi gibi.

Özetleri severim ama bu biraz fazla özet olmuş gibi :)
 
İnceleme çok detaylı şaşırdım doğrusu yani, hiç böyle bir şey görmemiştim. Muhtemelen haftalarca uğraştınız. Hatta belki aylarca uğraştınız. Emeğiniz için çok teşekkür ederim. Yazan parmaklarınıza sağlık. Her bir parmağınıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ve gelen yorumlar da o kadar kaliteli ki. Mesela birisi at sürme simülasyonu demiş. Böyle güzel eleştiren görmemiştim oyunu. Yani bu yaptığı yorum, oyun hakkında o kadar detaylı şeyler belirtmiş ki aydınlandım. Bu kişinin binlerce oyun oynadığı bu yorumdan çok rahatça anlaşılıyor. Oyun gurmelerinin yorumlarını okumak çok heyecanlı. Okuyunca insana çok katkı sağlayan eleştiriler bunlar.

Gerçekten oyunu tamamen yerinde eleştirenleri görünce çok sevindim, şaşırdım. Ve bu kadar aşırı detaylı bir inceleme beklemiyordum. Sizleri canıgönülden tebrik ediyorum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı