Real Madrid yarı finalde!

Real-Bayern
Psg-Dortmund
Bayern'i pek sevmem hatta gönlüm Arsenal'den yanaydı. Ama bir mucize olsa da Real'i eleseler. Gerçi elemeleri pek mucize olmaz o kadro kalitesiyle. En kötü sezonunda adamlar yarı finale çıkmayı başardı.

PSG'yi Dortmund eler mi bilmiyorum ama kalbim Dortmund'dan yana. Bir mucize olsa da Finale kalsalar.
 
Klasik söz City oynadı Real kazandı. Ama yani ben hayatımda bu kadar korkak ve içine kapanan bir Real görmedim daha önce. Defansin oynayışıyla her sene UCL'de iyi sıralara yerleşip bir ton laf yiyen Porto'dan farkı yoktu adamların. Benim tanıdığım Real Madrid böyle değil.
 
Real Madrid öyle her takıma benzemez. Tek kale oynasınlar istedikleri kadar. Biz istediğimizi aldık.
Real Madrid biraz daha ileride oynasa gol bulurdu ama bu da bir taktik.
Şimdi sıra Bayern Münih'te.
Hala Madrid!
Real’in oynadığı gibi City oynasa ve kazansa ortalıkta “Real hak etti abi ya” diye gezinirdiniz. Atletico savunma yapınca futbol katili oluyor mesela.
 
Real’in oynadığı gibi City oynasa ve kazansa ortalıkta “Real hak etti abi ya” diye gezinirdiniz. Atletico savunma yapınca futbol katili oluyor mesela.
City 10 dakikada gol atıp deplasmanda savunmaya kapansa. Kalan büyük sürede biz niye açamadık diye oyuncularımızı sorgulardım emin olun. 33 şuttan sadece 2 net pozisyon çıkarabilmemizi ve hocamızın bütün maç boyunca sabit fikir gidip b veya c planlarını işlemeyişini sorguladım. City gibi para harcasak yüzmilyonlar ödediğimiz adamların ne halta yaradığını sorgulardım.



Dün olmuş geçmiş maç. Yorumlarımızı yaptık zaten. Uzatmanın anlamı yok.
 

Geri
Yukarı