Recep Baltaş fenomen sayılır mı?

Technopat büyümeden önce bile fenomendi, "Bakkal Amca" tabiri ağızlarda dolaşıyordu, şimdi mi fenomen sayılmayacak? :)
 
Recep Baltaş'ın seveni çoktur bilişim camiasında :) Fenomen kabul edebiliriz kendi alanında. Sevmeyen veya çekemeyenler de zaten onun bilgi seviyesine sahip olmayan ve o kafa ile devam ederse hiçbir zaman da sahip olamayacak olan insan topluluğudur.
Yani linç eder gibi olmuş yorumun :) İnsan sevmeyebilir ama fikirler ayrıcalıklıdır saygı duyulur. Kendisini tanımıyorum, bu sebeplen sevmememe gibi bir hakkım yok :) Buna sevmek de dahil. Ama kendisine ayrı bir saygım var, gerek konuşma tarzı gerek diksiyonu saygıyı hak edecek türden. Kendisi Technopat'ın Elon Musk'ı dır.
 
Yani linç eder gibi olmuş yorumun :) İnsan sevmeyebilir ama fikirler ayrıcalıklıdır saygı duyulur.
Kendisini sevmeyen kitleyi incelersen söylemime hak vereceksin :) %99,9 forum kuralları sebebiyle sevilmiyor ve ne yazık ki saygısı da yok bu insanların. Zaten programlamacı mantığı ile düşündüğümüz için "Veya" kelimesini eklemeyi eksik etmedim, en kötü senaryoda çekemeyenlere yüklenirim :) B planım var yani.

@BilgisayarKurdu
Usta bana acil ulaşabilir misin özel mesajı bulamadım bir şey hakkında danışacağım sana.
Konu açtıysan etiketlemen yeterli, özelden destek sağlamıyoruz gerek olmadıkça. Anlayışla karşılamanı umuyorum :)
 
Kendisi Technopat'ın Elon Musk'ı'dir.
Ali Güngör'de NASA mi oluyor?

Recep Baltaş Fenomen mi elbette. Bu tabir ülkemizde layıkıyla kullanılmıyor birine çıksan ana avrat Youtube'da küfür etsen yine Fenomen sayiliyorsun. Böyle değerli kişiler ve gereksiz tiplere aynı yakıştırmayı yapmak ne kadar doğru orasi tartışılır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı