Custom ROM [Resmi Değil] Galaxy Tab A8 2019 LineageOS 20 ROM

Yardim boyle kaldi.
aynısı banada oldu araştırdım ama bulamadım ve sorunu denerken kendim çözdüm😃 tableti ses kısma ve güç tuşuna basarak reboot et hata verecek ve bootloop olacak bootlooptayken güç tuşuna bir kere bas tablet kapanınca (yanlış hatırlıyor olabilirim olmazsa söyleyin) ses açma ve kısma tuşuna basılı tutarken bilgisayara bağlı olan usb kablosunu tablete bağla uyarı ekranı gelince bir kere ses açma tuşuna bas download moddayken https://samfw.com/firmware/SM-T290/TUR/T290XXS5CWG5 buradan tarayıcıdan indire basarak stock romu indirin inince arşivi ayıklayın ap bl cp csc dosyaları olacak odinde uygun yerlere seçin ve download diyerek stock romu yükleyin sorun çözülecektir daha sonra bu gsi romu kurarken yine download moda alarak odinden apyi seçip romun tar dosyasını seçip download a basarak romun yüklenmesini bekleyin rom yüklenecektir güle güle kullanın
 
Son düzenleme:
Bu yeni Gapps'lı olan ROMda YouTube'da video izlerken 20-30 sn. sonra siyah ekran geliyor ve yükleniyor işareti geliyor. Kalite seçenekleri ise aşağıdaki gibi sadece 2 seçenek kalıyor. Sorun büyük ihtimalle donanım ile alakalı, ama stock ROMda YouTube'da böyle bir sorun yoktu.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20240429-212657_YouTube.png
    Screenshot_20240429-212657_YouTube.png
    214,3 KB · Görüntüleme: 16
Bu yeni GApps'lı olan ROM'da YouTube'da video izlerken 20-30 sn. sonra siyah ekran geliyor ve yükleniyor işareti geliyor. Kalite seçenekleri ise aşağıdaki gibi sadece 2 seçenek kalıyor. Sorun büyük ihtimalle donanım ile alakalı, ama stock ROM'da YouTube'da böyle bir sorun yoktu.

Bu cihaz tekrar elime geçerse bakarım.
 
Hocam bu cihaza Android 10 yüklüyemiyoruz mu?

Aynısı bana da oldu araştırdım ama bulamadım ve sorunu denerken kendim çözdüm😃 tableti ses kısma ve güç tuşuna basarak reboot et hata verecek ve bootloop olacak bootlooptayken güç tuşuna bir kere bas tablet kapanınca (yanlış hatırlıyor olabilirim olmazsa söyleyin) ses açma ve kısma tuşuna basılı tutarken bilgisayara bağlı olan USB kablosunu tablete bağla uyarı ekranı gelince bir kere ses açma tuşuna bas download moddayken https://samfw.com/firmware/SM-T290/TUR/T290XXS5CWG5 buradan tarayıcıdan indire basarak stock ROM'u indirin inince arşivi ayıklayın AP bl cp csc dosyaları olacak Odin'de uygun yerlere seçin ve download diyerek stock ROM'u yükleyin sorun çözülecektir daha sonra bu GSI ROM'u kurarken yine download moda alarak Odin'den AP'yi seçip ROM'un tar dosyasını seçip download a basarak ROM'un yüklenmesini bekleyin ROM yüklenecektir güle güle kullanın.

Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Aa, bu benim hoşuma gitmedi. Bu hata normalde com.android.documentsui uygulamasının güncellemeleri kaldırılarak çözülebiliyordu. Ama büyük ihtimalle bu GSI olduğu için o seçenek yok.
(Hatayı anlamayanlar için MT Manager'de android/data bölümüne dosya atılamıyor yani bu klasörü kullan seçeneği seçilemiyor.)
Screenshot_20240505-093438_Dosyalar.png
 
AA, bu benim hoşuma gitmedi. Bu hata normalde com.android.documentsui uygulamasının güncellemeleri kaldırılarak çözülebiliyordu. Ama büyük ihtimalle bu GSI olduğu için o seçenek yok.
(Hatayı anlamayanlar için MT Manager'de android/data bölümüne dosya atılamıyor yani bu klasörü kullan seçeneği seçilemiyor.)
Eki Görüntüle 2187227

Android 12 ile birlikte bazı dosyalara erişim kısıtlandı. ROM'la alakası yok.
 
Alakası var hocam şahsi cihazım Redmi Note 12 Pro Android 13 stok ve com.android.documentsui uygulamasının güncellemelerini kaldırınca izin verebiliyorum.
Ki bu GSI'de o seçenek yok.

O ROM'un içerisindeki uygulamanın sürümü ile alakalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı