RKS RK125s alınır mı?

RK125S Sizce nasıl bir motor kaliteli mi başlangıç için fiyat performans mı parça bulunur mu satarken elimde kalır mı bunları yanıtlayabilecek bilgili bir arkadaş var mı?
 
Hocam selamlar 1 aydır kullanıyorsunuz diye anlıyorum. Sizin için artıları ve eksileri nelerdir? Küçük bir şehir içinde sağa sola gitmek için almak istiyorum
 
Hocam selamlar 1 aydır kullanıyorsunuz diye anlıyorum. Sizin için artıları ve eksileri nelerdir? Küçük bir şehir içinde sağa sola gitmek için almak istiyorum.

Motor çok atik gaz açtıgın an kendini öne atıyor şehir içinde kullanım için güzel 100kmde 2/2.5lt yakıyor oncelikle selesi çok çok sert hele artçıyla yaz gunlerinde bir yere gitmek istersen eziyet oluyor konfor sele alıp takarsın o çözülür. Yokuş performansı güzel 70-80le çıktıgım yokuşlar biliyorum son hızı 120 civarı henüz denemedim tabii rodaj bakımında motor şu an servisten cuma alacağım o zaman deneyeceğim uzun yolda YouTube kanalımın ismini vereyim oradan motorun dıştan detaylı çekimini izle istiyorsan prosofi motorun incelemesini çektiğini söyledi bu hafta oda atar videosunu detaylıca ondanda izlersin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı