RTX 3080 R7 5700X sistemde Fortnite sürekli crash veriyor

Jesawix

Picopat
Katılım
6 Nisan 2024
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oynarken durduk yere 1/3 saat arasında bir sürede crash hatası veriyor, defalarca dosya doğrulama yaptım. Her seferinde 3/2/5/8 GB buluyor ama boyut namına değişen bir şey yok.
Sistemim oyunun gereksinimlerini fazlasıyla karşılayabiliyor, desteğe yazdığımda. .NET Framework / Microsoft C++ sürümleri / ekran kartı sürücüleri kontrolü yapmamı istedi, dedikleri gibi hepsi tamam. 3 tane diske tamamen silip baştan kurdum, diskim sorunlu mu diye sonuç yine aynı. Bir kerede farklı bir hata aldım, onun da ekran görüntüsünü paylaşıyorum.

YouTube üzerindeki videoların da yardımı olmadı, Easy Anti-Cheat sil yükle yaptım değişmedi. Fortnite'ın desteği Easy Anti-Cheat'e ulaşmamı söylüyor ama Easy Anti-Cheat bakmıyor. Fortnite'a ilk başta yaptığım gibi Epic üzerinden ticket açmamı istiyor EAC.
Bu arada Win bellek tanımlama ile bir ara sorun çıkmıştı, bağlantısı olabilir mi? Witcher 3 oynarken bir ara 1/2 defa denk geldim, yine Epic Games üzerinden Steam üzerinden Fallout 4 oynarken eskiden oluyordu. Şimdi bir sorun çıkarmıyor Fallout.
Sistem özellikleri.
R7 5700X.
RTX 3080 10GB.
16x2 3200MHz RAM Kingston DDR4.
Aorus Elite V2 anakart.
750W Gigabyte ultradurable güç kaynağı.
SSD 1. Kioxia 500GB M.2 (sistem) 2. 500GB SanDisk SATA 3. 1TB XPG M.2 SSD.

Eskiden XPG SSD'imde bad sector vardı, format ve GB silimiyle sorunsuz çalışıyor. Bu üsteki disklerin hepsine de teker teker denenmiştir.
Bunların harici 1TB HDD ve 128 GB SSD var onlarda denemedim.

Screenshot_4.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı