S21 FE Snapdragon ile 3 aylık deneyimim

Arkadaşlar selamlar, öncelikle iyi Sosyaller dilerim. Bugün yaklaşık 3 ay önce aldığım S21 FE telefonumla olan deneyimimi sizinle paylaşacağım.

Telefona Vestel Venüs Z20 telefonumdan geçiş yaptım, çağ atladım diyebiliriz yani 😀. Telefonu alacağım zaman yaptığım araştırmalarda batarya sıkıntısı çekenlerin çok olduğunu gördüm. Genellikle gündelik kullanıcı olduğum için özellikle Samsung tercih etmek istedim. Telefonu aldığım gün normal olarak pili hızlı tükendi, zaten ilk 1 hafta pil kendini kullanıcıya göre optimize ediyor o yüzden pek telaşlanmadım. İlk ay ortalama 7 ile 9 saat arası bir ekran süresi aldım, 9 saat rekor süreyi gördüğüm oldu. Batarya sorunu çekenlerin genellikle Exynos kullanıcıları olduğu için 2.nesil Snapdragon olan versiyonunu tercih ettim. Genel olarak bataryadan memnunum şu anda ortalama 6-7 saat ekran süresi alıyorum bir ara mart güncellemesini cihaza indirdikten sonra ekran süremde gözle görülür bir şekilde düşüş oldu lakin bu sorun bir nebze nisan güncellemesinde düzeltildi. Telefonu ilk aldığım zamana göre ortalama 1 saat az ekran süresi alıyorum bu benim kullanımıma bağlı olabilir, normal bir kullanıcı günü rahat bir şekilde çıkarır bu süreyle. Kamera kısmında ise iyi ki S21 FE tercih etmişim diyorum, çok memnunum. Telefon gerçekten kaliteli bir kameraya sahip. Yaptığım çekimlerde bunu fazlasıyla hissettim. Tasarım olarak ise telefonu kullanırken kameradaki çıkıntıyı hissetmiyorsunuz. Cihaz FE serisinden olduğu için malzeme kalitesi düz S serisi bir cihaza göre biraz daha düşük kalitede lakin yine de hoş ve güzel bir tasarıma sahip. Telefonu alırken yanında Buds 2 hediyesi kampanyasıyla beraber 17.000₺ gibi bir fiyata satın aldım, yani normal fiyatına göre ucuza geldi.

Genel olarak telefondan memnun olmadığım bir nokta yok, fiyatını sonuna kadar hak ediyor diyebilirim. FE serisi olmasına rağmen düz bir S serisi cihaz kullanıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Telefonu alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum, gündelik kullanım için fiyatının en iyi cihazı diyebiliriz.
 
Son düzenleme:
Vallahi aslında alacak gücüm var fakat hala içimde çatışma içerisindeyim, Şuanda Samsung a32 var ve gerçekten çok yıprandı telefon. Askerliğe gideceğim 1 aylığına, 😅 ondan sonra fiyatlar ne olur bilmiyorum. 😁
X6 Pro düşünüyorsanız aslında yaklaşık 1 aydır falan indirimde lakin belli olmaz eğer sizi zorlamıyorsa erkenden almak daha iyi olur. Bu arada hayırlı tezkereler hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı